Almeria til Oran færge

Almeria Oran færgeruten forbinder Spanien med Algeriet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer 1 minut.

Sejltiden og hyppigheden for Almeria Oran færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Almeria - Oran færgeselskaber

  • Trasmediterranea
    • 3 Afgange Ugentlig 9 t 1 minut
    • Få pris

Gennemsnitlige Almeria Oran Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Almeria Oran ruten er for en bil og 1 passager.

Almeria Guide

Almeria er en by i Andalusien, Spanien, som er beliggende i den sydlige del af landet ved Middelhavet, og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens seværdigheder inkluderer Alcazaba, som er en middelalders fæstning, der blev indledt i det 10. århundrede, og ødelagt i 1522 efter et jordskælv. Der er også en katedral, som har et fæstning-lignende udseende, på grund af dets tårne, merlons og stier.

Almeria havn har færgeforbindelser til Melilla, Algeriet og Marokko, og krydstogter til Middelhavet. Der er også en marina med bådpladser til lystbåde.

Oran Guide

Oran er en by, der ligger på den nordvestlige Middelhavskyst i Algeriet og er landets næststørste by. Oran ligger omkring 430 km fra Algier og er en vigtig havn og handels- og industricenter for uddannelse i regionen.

Populære attraktioner i byen inkluderer Demaeght Museum, som har udstillinger af forhistoriske arkæologiske genstande fra Magrheb og andre etnologiske udstillinger. I byen er også Dar el-Bahia, rådhuset og det smukke Cathedral de Sacré Coeur, som blev åbnet i 1913 og nu er et offentlig bibliotek.