COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Almeria - Oran er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Algeriet side

Om bord på færgerne

Almeria - Oran færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 8 hr
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 8 hr
    • Get price

Almeria til Oran færge

Almeria Oran færgeruten forbinder Spanien med Algeriet og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 8 timer mens Naviera Armas servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 timer.

Der er 3 overfarter Uge på Almeria Oran ruten mellem Spanien og Algeriet. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Almeria Guide

Almeria er en by i Andalusien, Spanien, som er beliggende i den sydlige del af landet ved Middelhavet, og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens seværdigheder inkluderer Alcazaba, som er en middelalders fæstning, der blev indledt i det 10. århundrede, og ødelagt i 1522 efter et jordskælv. Der er også en katedral, som har et fæstning-lignende udseende, på grund af dets tårne, merlons og stier.

Almeria havn har færgeforbindelser til Melilla, Algeriet og Marokko, og krydstogter til Middelhavet. Der er også en marina med bådpladser til lystbåde.


Oran Guide

Oran er en by, der ligger på den nordvestlige Middelhavskyst i Algeriet og er landets næststørste by. Oran ligger omkring 430 km fra Algier og er en vigtig havn og handels- og industricenter for uddannelse i regionen.

Populære attraktioner i byen inkluderer Demaeght Museum, som har udstillinger af forhistoriske arkæologiske genstande fra Magrheb og andre etnologiske udstillinger. I byen er også Dar el-Bahia, rådhuset og det smukke Cathedral de Sacré Coeur, som blev åbnet i 1913 og nu er et offentlig bibliotek.