COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra La Palma til Tenerife side

Om bord på færgerne

Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos færgeselskaber

    • 10 Sailings Weekly 3 hr 15 min
    • Get price
    • 14 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price

Santa Cruz de La Palma til Los Cristianos færge

Santa Cruz de La Palma Los Cristianos færgeruten forbinder La Palma med Tenerife og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 15 minutter mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 30 minutter.

Der er 24 overfarter Uge på Santa Cruz de La Palma Los Cristianos ruten mellem La Palma og Tenerife. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Santa Cruz de La Palma Guide

Den spanske by Santa Cruz de la Palma er beliggende på østkysten af øen La Palma, en af De Kanariske Øer. Det er øens næststørste by, efter Los Llanos de Aridane, men er øens hovedstad. Byen blev grundlagt i 1493 af Alonso Fernandes de Lugo og blev placeret ved siden af en flod, der var beliggende ved en hule ved navn Tedote (nu Cueva de Carla) i den nordlige del af byen. Byens oprindelige navn var Villa del Apuron og dens havn forbandt til Amerika, hvorfra varer fra øen blev eksporteret. Byen kan kendes ved sine brostensbelagte gader, altaner og gamle bygninger, og er kun en kort gåtur fra feriestedet Los Cancajos.

Santa Cruz de la Palma har den eneste hovedhavn på øen, og betjener færgeservicer til Cadiz i Spanien, samt til Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.


Los Cristianos Guide

Den spanske by Los Cristianos er en af de mest populære feriesteder på øen Tenerife, en af De Kanariske Øer. Byens strande er smukke og travle og dens havn tilbyder fisketure og dykning ved den nærliggende ø La Gomera.

I byens tidlige historie var den en lille fiskerby, der i de seneste årtier har oplevet en betydelig vækst og ekspansion. Byens gågade, som ligger ved siden af stranden, er hvor der er mest liv, og langs promenaden vil man finde mange restauranter, barer og cafeer, der tilbyder god lokal og international mad.

Tager du en tur væk fra dette område, vil du kunne finde mange eksklusive boutiques, og fantastiske butikker med gode tilbud.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.