Book en Playa Santiago færge

Playa Santiago færgehavn på La Gomera forbinder dig med San Sebastian de la Gomera på La Gomera med et valg af op til 21 afgange ugentligt. Sejltiden for Playa Santiago til San Sebastian de la Gomera overfarten er fra 30 minutter, og med Fred Olsen Express.

Playa Santiago havnekort

Tryk her for kort

Playa Santiago færgeservicer

 • Fred Olsen Express
  • 3 Afgange Dagligt 30 m
  • Få pris

Playa Santiago Guide

På sydkysten af øen La Gomera på De Kanariske Øer ligger den lille by Playa Santiago, også kendt som Playa de Santiago.

Playa Santiago plejede at være det travleste centrum på øen med fabrikker, et skibsværft og en havn, der eksporterede lokale bananer og tomater indtil 1960’erne, hvor byen blev ramt af en landbrugskrise.

Dog har turismen bragt nyt liv til byen i de seneste år. Playa Santiago er beliggende i det mest solrige område i La Gomera, og er nu et af de mest populære turist områder på øen. Dens center er hjemsted til den udestående sognekirke Salvador del Mundo, som har en Kristus fra det 17. århundrede.

Tæt på Playa Santiago i Alajeró området er et par andre kystnære steder at besøge, såsom stranden i Erese.

Sådan kommer du til Playa Santiago havn

 • Med bil

  Havnen ligger tæt på byens center og er nem at finde.

 • Playa Santiago overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Playa Santiago før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Playa Santiago overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.