Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Playa Santiago havn

  • Med bil

    Havnen ligger tæt på byens center og er nem at finde.

  • Playa Santiago overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Playa Santiago før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Playa Santiago overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Playa Santiago færgeservicer

Playa Santiago Guide

Playa Santiago Guide

På sydkysten af øen La Gomera på De Kanariske Øer ligger den lille by Playa Santiago, også kendt som Playa de Santiago. Playa Santiago plejede at være det travleste centrum på øen med fabrikker, et skibsværft og en havn, der eksporterede lokale bananer og tomater indtil 1960’erne, hvor byen blev ramt af en landbrugskrise. Dog har turismen bragt nyt liv til byen i de seneste år. Playa Santiago er beliggende i det mest solrige område i La Gomera, og er nu et af de mest populære turist områder på øen. Dens center er hjemsted til den udestående sognekirke Salvador del Mundo, som har en Kristus fra det 17. århundrede. Tæt på Playa Santiago i Alajeró området er et par andre kystnære steder at besøge, såsom stranden i Erese.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking