Ibiza til Valencia færge

Ibiza Valencia færgeruten forbinder Ibiza med Spanien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Balearia sejler op til 13 gange Uge, Trasmediterranea 5 gange Uge & Grandi Navi Veloci servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 21 overfarter Uge på Ibiza Valencia overfarten mellem Ibiza og Spanien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Ibiza - Valencia færgeselskaber

 • Balearia
  • 13 Afgange Ugentlig 5 t
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 5 Afgange Ugentlig 4 t 30 m
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 3 Afgange Ugentlig 5 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Ibiza Valencia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ibiza Valencia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ibiza Guide

Ibiza er en af De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ud for kysten ved Valencia på østkysten af Spanien. Ibizas hovedcentre er Ibiza Town, Sant Antoni de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øens havn ligger i Ibiza Town, som også er en populær turistdestination. Der er mange ting at se og lave i Ibiza Town, inklusiv The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rig på historie, at den er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco.

På grund af sine mange natklubber og barer, har øen fået et ry for sin sommer klubscene, med mange besøgende, som kommer bare for at opleve nattelivet. Man kan dog forvente mere fra Ibiza end bare natklubber. Udover Ibiza Town, er store dele af øen også erklæret verdensarv områder fra Unesco, for at beskytte disse smukke og vigtige steder på øen fra fremtidig udvikling.

Der er færgeforbindelser mellem Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.

Valencia Guide

Den spanske by Valencia er den tredje største by i landet og kan kendes ved sin dejlige arkitektur, både gammel og ny. Byen er kendt for sit fremragende middelhavsklima, og regionen har fine strande og mere end 500 km kyststrækning. Byen er berømt i den gastronomiske verden som at være hjemstedet for paella og har mange fine restauranter, som omfatter et stort udvalg af tapas-barer i det gamle kvarter, omkring Plaza de la Reina. Valencia Kunst- og Videnskab er populær blandt besøgende, og indeholder fire hovedattraktioner; L’Hemisferic Planetarium der, som navnet antyder, er et planetarium, men også en biograf; Palacio de las Artes Reina Sofia, der fremmer byens kunstscene; Parque Oceanografico, som omfatter Beluga hvaler, delfiner, pingviner og en række tropiske fisk; og Museo de las Ciencia Principe Felipe, som er et museum, der fokuserer på videnskab og interaktiv teknologi.

Valencia havn har regulære passagerservicer til og fra Balearerne og Italien, samt et stigende antal besøgende krydstogtskibe.