Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3139 ruter og 739 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Formentera

Formentera er den mindste og sydligste ø i den baleariske gruppe, og ligger omkring 6 kilometer syd for Ibiza.

I mange år var Formentera Ibizas generte og beskedne lillesøster, men det har ændret sig, som øen er vokset i popularitet. Formentera har et mindre livligt og mere afslappende følelse end de andre Baleariske øer.

De fleste besøgende rejser til øen mellem maj og oktober, men er sjældent er ligeså overfyldt som nabo øerne ibiza, Mallorca og Menorca. Uden for sæsonen, er strandene næsten helt øde, barer og restauranter er for det meste lukket, men ellers tomme og øen er indæmmet af lokalbefolkningen.

Den eneste vej til øen er med færge fra Ibiza og det spanske fastland. På grund af Formenteras nærhed til Ibiza, er forbindelsen mellem de to øer kort og drives generelt af små passagerfærger med få faciliteter om bord. Hyppigheden af afgange øges i højsæsonen for at imødekomme efterspørgelsen.

Færger fra det spanske fastland er mindre hyppige og tager længere tid, men facilititerne om bord er mere behagelige. Servicen sejler generelt mellem april og september.

Formenteras færgehavn ligger i La Savina på den nordlige side af øen.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Mediterranea Pitiusa
  • Få pris
 • Trasmapi
  • Få pris
 • Aquabus
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris

Formentera anmeldelser

 • "Fantastisk service"

  Det var en fantastisk oplevelse!! Servicen var fremragende, meget punktlig, og jeg vil bestemt anbefale.

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt selskab"

  Har rejst på begge selskaber, og Neptune klassen er den mest behagelige måde at rejse. Maden er dog en smule begrænset, medmindre man ønsker et fuldt traditionelt spansk måltid. Mange tager en picnic med om bord, som nok er den bedste løsning. Bussen til/fra terminalen er nem.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  God tur. Meget komfortabel. Men jeg ville ønske, at vi kunne have gået ud på yderdækket. Som en fotograf, kan jeg ikke lide, at tage billeder gennem plastik vinduer.

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt i alt et fornuftigt alternativ til at flyve"

  Rejste Barcelona til Palma som gående passagerer, på en natte overfart, og havde booket en kabine for 4. Efter indtjekning i Estacio Maritima blev vi vist til en kø til en bus, som ville køre til færgen, omkring 5 km væk. Ingen forklaring på dette blev givet. Skibet var ok, men dele var overfyldt med grupper uden kabiner, men kabinen vi havde var ren og større end forventet. Vi brugte ikke catering, bortset fra en hurtig drink i baren (ok) og en kaffe om morgnen (temmelig forfærdelig). Bortset fra busturen – som vi godt kunne have undværet – var båden effektiv og til tiden. Samlet set, er det et godt alternativt til at flyve, men den samlede service var ikke så god som færgerne på Nordsøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Formentera