COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mostaganem - Valencia er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Algeriet til Spanien side

Mostaganem - Valencia færgeselskaber

    • 3 Sailings Weekly 15 hr
    • Get price

Mostaganem til Valencia færge

Mostaganem Valencia færgeruten forbinder Algeriet med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Mostaganem Valencia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Valencia Guide

Den spanske by Valencia er den tredje største by i landet og kan kendes ved sin dejlige arkitektur, både gammel og ny. Byen er kendt for sit fremragende middelhavsklima, og regionen har fine strande og mere end 500 km kyststrækning. Byen er berømt i den gastronomiske verden som at være hjemstedet for paella og har mange fine restauranter, som omfatter et stort udvalg af tapas-barer i det gamle kvarter, omkring Plaza de la Reina. Valencia Kunst- og Videnskab er populær blandt besøgende, og indeholder fire hovedattraktioner; L’Hemisferic Planetarium der, som navnet antyder, er et planetarium, men også en biograf; Palacio de las Artes Reina Sofia, der fremmer byens kunstscene; Parque Oceanografico, som omfatter Beluga hvaler, delfiner, pingviner og en række tropiske fisk; og Museo de las Ciencia Principe Felipe, som er et museum, der fokuserer på videnskab og interaktiv teknologi.

Valencia havn har regulære passagerservicer til og fra Balearerne og Italien, samt et stigende antal besøgende krydstogtskibe.