Las Palmas til Santa Cruz de Tenerife færge

Las Palmas Santa Cruz de Tenerife færgeruten forbinder Gran Canaria med Tenerife og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer mens Naviera Armas servicen sejler op til 8 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 40 m.

Der er 57 overfarter Uge på Las Palmas Santa Cruz de Tenerife ruten mellem Gran Canaria og Tenerife. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Las Palmas - Santa Cruz de Tenerife færgeselskaber

  • Trasmediterranea
    • 1 Afgang Ugentlig 4 t
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • 8 Afgange Dagligt 1 time 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Las Palmas Santa Cruz de Tenerife Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Las Palmas Santa Cruz de Tenerife ruten er for en bil og 2 passagerer.

Las Palmas Guide

Las Palmas, officielt navngivet Las Palmas de Gran Canaria, er en by og hovedstad på den spanske ø Gran Canaria på De Kanariske Øer. Byen ligger omkring 150 km fra den afrikanske kyst, i den nordøstlige del af Gran Canaria. Byens klima, varme, tørre somre og vintre, der ikke er for kolde, gør det til en populær destination for turister.

Byen blev grundlagt i 1478 af Juan Rejon og har mange ting at se og lave, inklusiv et udvalg af teater, biograf, opera, koncerter, museer og gallerier. To af de mest populære kulturelle arrangementer i byen er Canary Island Music Festival og International Film Festival. De vigtigste historiske bygninger i byen ligger i Vegueta delen af byen, hvor nogle af bygningerne har stået i 500 år. Disse inkluderer kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana, Casa Regental og Santa Ana katedralen.

Las Palmas er hovedhavnen på øen, og har færgeforbindelser til flere øer (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma og Tenerife) og det sydlige Spanien (Huelva og Cadiz).

Santa Cruz de Tenerife Guide

Santa Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spansk ø Tenerife, den største af De Kanariske Øer. Byen har en vigtig havn og er fyldt med brede gader og nogle fine eksempler på moderne aktitektur. Byen kan spores tilbage ca. 400 år, hvor den udviklede sig i slutningen af det 16. århundrede hjulpet af sin havn til at blive den anden mest befolkede by på De Kanariske Øer. Byens center ligger på stedet af den tidligere fæstning San Cristobal og ser ud over monumentet dedikeret til Triumph of Candelaria, som er en neoklassisk skulptur i Carrara-marmor og blev skabt af den italienske Pasquale Bocciardo. Denne del af byen er også overset af La Carta Palace fra det 18. århundrede. I centeret af byen, tæt på havet, ligger flere af de travleste gader og pladser, såsom Plaza de la Candelaria.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til det spanske fastland og de andre Kanariske Øer.