Valencia til Palma færge

Valencia Palma færgeruten forbinder Spanien med Mallorca og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 45 minutter mens Trasmediterranea servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 t 40 m.

Der er 19 overfarter Uge på Valencia Palma ruten mellem Spanien og Mallorca. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Valencia - Palma færgeselskaber

 • Balearia
  • 12 Afgange Ugentlig 7 t 45 m
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 7 Afgange Ugentlig 7 t 40 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Valencia Palma Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Valencia Palma ruten er for en bil og 2 passagerer.

Valencia Palma færge anmeldelser

 • "Fin tur"

  God måde at rejse, har ingen klager.

  'Marie-christine' rejste på Valencia Palma ruten med Balearia på Visemar One

  Læs mere Læs mindre
 • "Generelt god"

  Generelt god, men på den langsomme og dyre side.

  'Iain Michael' rejste på Valencia Palma ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Mahón

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  En god oplevelse.

  'Johan' rejste på Valencia Palma ruten med Trasmediterranea

  Læs mere Læs mindre
 • "God kabine"

  Terminalen i Valencia var ren med en god restaurant, hvor vi spiste middag. Tjeneren var vidunderlig. Indtjekning var hurtig og nem, og vi fik lov til at gå igennem sikkerheden ca. en time før afgang, så da skibet sejlede, sov vi allerede i vores kabine. Kabinen var god og overfarten var stille. Vi sov længe, så bruge ikke andre faciliteter.

  'Lorrie' rejste på Valencia Palma ruten med Trasmediterranea

  Læs mere Læs mindre

Valencia Guide

Den spanske by Valencia ligger ved Middelhavskysten i Valencia regionen i landet. Det er Spaniens tredjestørste by, efter Madrid og Barcelona, og ligger på bredden af Turia-floden på østkysten af Den Iberiske Halvø. En af landets største søer, Albufera, ligger omkring 11 km syd for byen og er del en Parc Natural de l’Albufera.

Byen har et internationalt ry og er kendt for Las Fallas festivalen som afholdes i marts hvert år, for sin traditionelle valencianske keramik og arkitekturen. Også populær blandt turister er dens gamle snoede gader, som indeholder mange romerske og arabiske bygninger.

Valencia havn har færgeforbindelser til og fra Balearerne og Italien.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske ø Mallorca og har de fleste steder af historiske interesse blandt De Baleariske Øer og en befolkning på omkring 300.000. Tidligere ledere har sat deres præg på byen med imponerende bygninger, som inkluderer den smukke Le Seu katedral.

Byen er karakteriseret af sine smalle gader, afsondret gårde, en havn og nogle fine eksempler på restaurerede historiske bygninger, som alle gør byen til et vidunderligt sted at udforske på fods. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gade har mange butikker, restauranter, cafeer og barer.

Palmas mure blev konstrueret på grunden af den tidligere middelaldermur, og den har mange gallerier, der kan findes langs toppen. Murerne omfatter en gangbro der er populær blandt de lokale, samt besøgende, da der er smukke udsigter over katedralen og den gamle by.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til bl.a. Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.