COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valencia - Palma er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Valencia til Palma færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Mallorca side

Valencia - Palma færgeselskaber

  • 13 Sailings Weekly 7 hr 15 min
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 7 hr 40 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 45 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price

Valencia Palma færge anmeldelser

 • "Fin tur"

  God måde at rejse, har ingen klager.

  'Visemar One' travelled on Visemar One

  Læs mere Læs mindre
 • "Generelt god"

  Generelt god, men på den langsomme og dyre side.

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  En god oplevelse.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "God kabine"

  Terminalen i Valencia var ren med en god restaurant, hvor vi spiste middag. Tjeneren var vidunderlig. Indtjekning var hurtig og nem, og vi fik lov til at gå igennem sikkerheden ca. en time før afgang, så da skibet sejlede, sov vi allerede i vores kabine. Kabinen var god og overfarten var stille. Vi sov længe, så bruge ikke andre faciliteter.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Valencia til Palma færge

Valencia Palma færgeruten forbinder Spanien med Mallorca og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Balearia sejler op til 13 gange Uge, Trasmediterranea 10 gange Uge, Grandi Navi Veloci 7 gange Uge & Trasmed GLE servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 37 overfarter Uge på Valencia Palma overfarten mellem Spanien og Mallorca og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Valencia Guide

Den spanske by Valencia ligger ved Middelhavskysten i Valencia regionen i landet. Det er Spaniens tredjestørste by, efter Madrid og Barcelona, og ligger på bredden af Turia-floden på østkysten af Den Iberiske Halvø. En af landets største søer, Albufera, ligger omkring 11 km syd for byen og er del en Parc Natural de l’Albufera.

Byen har et internationalt ry og er kendt for Las Fallas festivalen som afholdes i marts hvert år, for sin traditionelle valencianske keramik og arkitekturen. Også populær blandt turister er dens gamle snoede gader, som indeholder mange romerske og arabiske bygninger.

Valencia havn har færgeforbindelser til og fra Balearerne og Italien.


Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske ø Mallorca og har de fleste steder af historiske interesse blandt De Baleariske Øer og en befolkning på omkring 300.000. Tidligere ledere har sat deres præg på byen med imponerende bygninger, som inkluderer den smukke Le Seu katedral.

Byen er karakteriseret af sine smalle gader, afsondret gårde, en havn og nogle fine eksempler på restaurerede historiske bygninger, som alle gør byen til et vidunderligt sted at udforske på fods. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gade har mange butikker, restauranter, cafeer og barer.

Palmas mure blev konstrueret på grunden af den tidligere middelaldermur, og den har mange gallerier, der kan findes langs toppen. Murerne omfatter en gangbro der er populær blandt de lokale, samt besøgende, da der er smukke udsigter over katedralen og den gamle by.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til bl.a. Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.