COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

San Sebastian de la Gomera - Los Cristianos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra La Gomera til Tenerife side

Om bord på færgerne

San Sebastian de la Gomera - Los Cristianos færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 50 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 50 min
  • Get price

San Sebastian de la Gomera Los Cristianos færge anmeldelser

 • "En rigtig færge!"

  Dette er en meget behagelig færge med masser af plads udenfor til at kigge på delfiner. Den er langsommere end Fred Olsen, men man føler sig langt mere i kontakt med havet og elementerne. Det er også lidt billigere.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

San Sebastian de la Gomera til Los Cristianos færge

San Sebastian de la Gomera Los Cristianos færgeruten forbinder La Gomera med Tenerife og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 50 minutter mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 50 minutter.

Der er 49 overfarter Uge på San Sebastian de la Gomera Los Cristianos ruten mellem La Gomera og Tenerife. Sammenlign nu og få den bedste pris!

San Sebastian de la Gomera Guide

San Sebastian de la Gomera er beliggende på den spanske ø La Gomera, og er øens hovedstad og havneby. La Gomera er en af de Kanariske Øer, og San Sebastian de la Gomera er placeret på færgeruten til øerne Tenerife, La Palma og El Hierro.

Byen har en interessant fortid og betragtes som hovedcenteret for kultur og handel på øen. Christopher Columbus tilbragte noget tid på øen og San Sebastian de la Gomera var hans sidste udgangspunkt på vej til Amerika.

Populære attraktioner i byen inkluderer Torre del Conde, som er en middelalderlig fæstning og den ældste bevarede bygning på øen. Af interesse er også Church of Our Virgin of the Assumption, museet af religiøst kunstværker fra det 16. til det 19. århundrede, og kapel St. Sebastian, som blev bygget omkring år 1530.

Der er færgeforbindelser til Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma og Valverde.


Los Cristianos Guide

Den spanske by Los Cristianos er en af de mest populære feriesteder på øen Tenerife, en af De Kanariske Øer. Byens strande er smukke og travle og dens havn tilbyder fisketure og dykning ved den nærliggende ø La Gomera.

I byens tidlige historie var den en lille fiskerby, der i de seneste årtier har oplevet en betydelig vækst og ekspansion. Byens gågade, som ligger ved siden af stranden, er hvor der er mest liv, og langs promenaden vil man finde mange restauranter, barer og cafeer, der tilbyder god lokal og international mad.

Tager du en tur væk fra dette område, vil du kunne finde mange eksklusive boutiques, og fantastiske butikker med gode tilbud.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.