COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ghazaouet - Almeria er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ghazaouet til Almeria færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Algeriet til Spanien side

Ghazaouet - Almeria færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 11 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 7 hr
    • Get price

Ghazaouet til Almeria færge

Ghazaouet Almeria færgeruten forbinder Algeriet med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer mens Naviera Armas servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer.

Der er 2 overfarter Uge på Ghazaouet Almeria ruten mellem Algeriet og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ghazaouet Guide

Ghazaouet er Algeriets vestligste havn og er beliggende i en beskyttet bugt, omkring 70 km fra Tlemcen. Havnebyen kan datere sin historie tilbage til romerske tider, hvor den blev kaldt Ghazaouet Ad Fratres (de to brødre), der henviser til de to klipper, der rejser sig op af vandet ved havne munden.

Byens centrum bevarer en fransk karakter, med sit overdækkede marked og centrale kirke, som nu er et bibliotek.

Der er en færgeforbindelse mellem Ghazaouet til Almeria i Spanien, og sejltiden er ca. 8 timer.


Almeria Guide

Den spanske by Almeria ligger i den sydlige del af landet ved Middelhavskysten. Den andalusiske by er en hoveddestination langs regionens kyster, som er karakteriseret af jomfruelige strande og et semi ørken økosystem inde i landet. Byen plejede at være en af de vigtigste havne i Córdoba-kalifatet og dens smalle gader er fyldt med hvidkalkede bygninger, et citadel og katedral. Udover historie og kultur, byder byen også på strande, bjerge og kystnære naturreservater og en gastronomi, som vil gøre det til et mindeværdigt besøg.

En populær attraktion i byen er dens domkirke, som ligger i hjertet af den gamle by. Katedralen ligner mere en fæstning end et sted af tilbedelse takke være dets tårne og tykke mure.

Havnen i Almeria her en marina med bådpladser til lystbåde og har færgeforbindelser til Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marokko) og Melilla.