Ghazaouet til Almeria færge

Ghazaouet Almeria færgeruten forbinder Algeriet med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Ghazaouet Almeria færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ghazaouet - Almeria færgeselskaber

  • Trasmediterranea
    • 3 Afgange Ugentlig 8 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Ghazaouet Almeria Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ghazaouet Almeria ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ghazaouet Guide

Ghazaouet er Algeriets vestligste havn og er beliggende i en beskyttet bugt, omkring 70 km fra Tlemcen. Havnebyen kan datere sin historie tilbage til romerske tider, hvor den blev kaldt Ghazaouet Ad Fratres (de to brødre), der henviser til de to klipper, der rejser sig op af vandet ved havne munden.

Byens centrum bevarer en fransk karakter, med sit overdækkede marked og centrale kirke, som nu er et bibliotek.

Der er en færgeforbindelse mellem Ghazaouet til Almeria i Spanien, og sejltiden er ca. 8 timer.

Almeria Guide

Den spanske by Almeria ligger i den sydlige del af landet ved Middelhavskysten. Den andalusiske by er en hoveddestination langs regionens kyster, som er karakteriseret af jomfruelige strande og et semi ørken økosystem inde i landet. Byen plejede at være en af de vigtigste havne i Córdoba-kalifatet og dens smalle gader er fyldt med hvidkalkede bygninger, et citadel og katedral. Udover historie og kultur, byder byen også på strande, bjerge og kystnære naturreservater og en gastronomi, som vil gøre det til et mindeværdigt besøg.

En populær attraktion i byen er dens domkirke, som ligger i hjertet af den gamle by. Katedralen ligner mere en fæstning end et sted af tilbedelse takke være dets tårne og tykke mure.

Havnen i Almeria her en marina med bådpladser til lystbåde og har færgeforbindelser til Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marokko) og Melilla.