COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Oran - Almeria er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Oran til Almeria færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Algeriet til Spanien side

Om bord på færgerne

Oran - Almeria færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 9 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 10 hr
    • Get price

Oran til Almeria færge

Oran Almeria færgeruten forbinder Algeriet med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 9 timer mens Naviera Armas servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 timer.

Der er 2 overfarter Uge på Oran Almeria ruten mellem Algeriet og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Oran Guide

Oran er en by beliggende på den nordvestlige Middelhavskyst i Algeriet og er landets næststørste by. Den ligger omkring 430 km fra Algier og er en hovedhavn og et erhverv centrum for det vestlige Algeriet. Oran har mange hoteller i alle kategorier, samt mange restauranter, der tilbyder algeriske specialiteter og andre fødevarer. I eller tæt på byen, vil besøgende finde en række biografer, kulturhuse, regional teateret, museer, det historiske centrum af Oran, bydelen Sidi El Houari, de kommunale haver, Medina Djedida, katedralen, Djebel Murdjadjo og nærliggende badebyer.

Fra Oran er der færgeforbindelser til Marseille, Sete, Alicante og Almeria.


Almeria Guide

Den spanske by Almeria ligger i den sydlige del af landet ved Middelhavskysten. Den andalusiske by er en hoveddestination langs regionens kyster, som er karakteriseret af jomfruelige strande og et semi ørken økosystem inde i landet. Byen plejede at være en af de vigtigste havne i Córdoba-kalifatet og dens smalle gader er fyldt med hvidkalkede bygninger, et citadel og katedral. Udover historie og kultur, byder byen også på strande, bjerge og kystnære naturreservater og en gastronomi, som vil gøre det til et mindeværdigt besøg.

En populær attraktion i byen er dens domkirke, som ligger i hjertet af den gamle by. Katedralen ligner mere en fæstning end et sted af tilbedelse takke være dets tårne og tykke mure.

Havnen i Almeria her en marina med bådpladser til lystbåde og har færgeforbindelser til Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marokko) og Melilla.