COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Denia - Formentera er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Formentera side

Om bord på færgerne

Denia - Formentera færgeselskaber

  • 12 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price

Denia Formentera færge anmeldelser

 • "Fantastisk tur"

  Vi rejste på Denia-Ibiza-Formentera rute og retur denne sommer. Både på telefonen og ved indtjekning, var personalet meget hjælpsomme. Ombord var færgen ren. Alle færger var til tiden. Jeg vil anbefale.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre

Denia til Formentera færge

Denia Formentera færgeruten forbinder Spanien med Formentera. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Denia Formentera færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Denia Guide

Denia er en by i Alicante region i Spanien, som ligger på Costa Blanca halvvejs mellem Alicante og Valencia, og tæt på feriebyen Xabia. Byen er overset af et slot fra det 11. og 12. århundrede, hvorfra besøgende har udsigt over hele byen og det omkringliggende område. Beliggende i slottet er Palau del Governador, slottets museum. Byen ligger på bredden af Middelhavet, overfor Balearerne.

Denias strande er meget brede, og fantastisk for vandsport. Strandene er generelt tildelt det europæiske blå flag for deres vandkvalitet og rene, fine sand. Nord for Denia ligger de fine sandstrande Les Marines og syd for Denia ligger det klippefyldte område i Les Rotes med sine spektakulære bugter og klare vand.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til De Baleariske Øer.


Formentera Guide

Den spanske ø Formentera er en af De Baleariske Øer og ligger omkring 6 km syd fra Ibiza. Øen er det kendt som det sidste Middelhavs paradis, fordi den har kunne leverer en god blanding af miljøbeskyttelse sammen med turisme. Øen er forholdsvis utilgængelig, da den eneste måde at komme hertil er med båd fra Ibiza, så hvis man er efter fred og ro, er øen perfekt. Besøgende kan nyde cykling og svømning fra en af øens strande.
Sejltiden fra Ibiza til Formentera er ca. 30 minutter.