COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Huelva - Santa Cruz de Tenerife er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Huelva til Santa Cruz de Tenerife færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Tenerife side

Huelva - Santa Cruz de Tenerife færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 38 hr
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 31 hr 30 min
    • Get price

Huelva til Santa Cruz de Tenerife færge

Huelva Santa Cruz de Tenerife færgeruten forbinder Spanien med Tenerife og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 38 timer mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 31 timer 30 minutter.

Der er 4 overfarter Uge på Huelva Santa Cruz de Tenerife ruten mellem Spanien og Tenerife. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Huelva Guide

Den spanske by Huelva er hovedstaden i provinsen af samme navn i den selvstyrende region Andalusien i det sydvestlige Spanien. Byen og dens havn ligger på Cadiz bugten, hvor floden Odiel og Tinto mødes. Byens lange historie går tilbage til omkring 3000 år f.kr, og mange romerske artefakter er blevet afsløret i byen, som bærer vidnesbyrd om den romerske mynte, der engang var placeret i byen.

Der er mange ting at se og lave i byen og det omkringliggende område. En række steder har en knytning til Christopher Columbus, inklusiv Moguer, Palos de la Frontera og Rabida Kloster.

Huelva havn ligger i Exterior Havn og kan nås med gratis bus, der tager passagerer mellem havnen og Huelva centrum.


Santa Cruz de Tenerife Guide

Santa Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spansk ø Tenerife, den største af De Kanariske Øer. Byen har en vigtig havn og er fyldt med brede gader og nogle fine eksempler på moderne aktitektur. Byen kan spores tilbage ca. 400 år, hvor den udviklede sig i slutningen af det 16. århundrede hjulpet af sin havn til at blive den anden mest befolkede by på De Kanariske Øer. Byens center ligger på stedet af den tidligere fæstning San Cristobal og ser ud over monumentet dedikeret til Triumph of Candelaria, som er en neoklassisk skulptur i Carrara-marmor og blev skabt af den italienske Pasquale Bocciardo. Denne del af byen er også overset af La Carta Palace fra det 18. århundrede. I centeret af byen, tæt på havet, ligger flere af de travleste gader og pladser, såsom Plaza de la Candelaria.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til det spanske fastland og de andre Kanariske Øer.