Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trasmed GLE

Trasmed, tidligere kendt som Trasmediterranea, driver et stort netværk af færgeruter, der forbinder den spanske halvø fra byer som Valencia og Barcelona med De Baleariske Øer. Populære destinationer omfatter Ibiza og Mallorca.

Trasmed (Trasmediterranea) blev grundlagt i 1917 og blev opkøbt af Acciona i 2002. Virksomheden er siden blevet opkøbt af Grimaldi Logistica Espana (GLE) i 2021, da The Grimaldi Group fortsætter med at styrke sin lederskab i Middelhavet. Færgerne er udstyret til at give det højeste niveau af komfort, så deres passagerer finder rejsen som en attraktiv del af deres ferie. Trasmed GLE er et kæledyrsvenligt rederi med kæledyrskahytter og tilgængelige områder til dine kæledyr, så du kan rejse til balearisk paradis med din pelsede bedste ven.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Trasmed GLE sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Alle Trasmed GLE ruter