COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alcudia - Barcelona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Alcudia til Barcelona færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Mallorca til Spanien side

Om bord på færgerne

Alcudia - Barcelona færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 6 hr
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 5 hr
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 5 hr
  • Get price

Alcudia Barcelona færge anmeldelser

 • "Anderledes rejseform til Mallorca"

  Min hustru og jeg har nydt en dejlig ferie på Mallorca. Vi valgte at sejle fra Mallorca. Nød færgeoverfarten på 6 1/2 time fra Alcudia til Barcelona. Gode forhold på færgen med soldæk og andre gode faciliteter.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Alcudia til Barcelona færge

Alcudia Barcelona færgeruten forbinder Mallorca med Spanien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Balearia sejler op til 14 gange Uge, Trasmediterranea 5 gange Uge & Trasmed GLE servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 25 overfarter Uge på Alcudia Barcelona overfarten mellem Mallorca og Spanien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Alcudia Guide

Alcudia er en by i den spanske selvstyrede region De Baleariske Øer. Det er hovedområdet for turisme på den nordlige del af øen Mallorca, og er et stort resort, som er populært blandt familier. De fleste hoteller er beliggende i Port d’Alcudia og Platja d’Alcudia langs en 14 km lang strand, der strækker sig hele vejen til Can Picafort. I Alcudias gamle bydel er velbevaret med huse, som daterer tilbage til det 13. århundrede. Den gamle by er omgivet af en middelalderlig mur.

Besøgende der planlægger et besøg til Alcudia med bil eller motorcykel, kan tage færgen fra Barcelona, Denia eller Valencia til Mallorca. Om sommeren er der også en direkte forbindelse fra Barcelona til Alcudia med Balearia Ferries. Den normale sejltid er fra 7 timer, men dette kan reduceres til 3 timer, hvis man tager hurtigfærgen. Det er generelt billigere at rejse til øen med færge, end det er at flyve.


Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellem mundene af flodene Llobretgar og Besos, og grænser vest af ved Serra Collserola bjergkæden.

Byen er hovedstaden af den autonome region Catalonien og den næststørste by i Spanien, efter Madrid. Byens oprindelse går tilbage til, da den blev grundlagt som en romersk by. I middelalderen blev den hovedstaden for Barcelona regionen. I dag er byen en meget populær turist destination og et kulturelt center, og er især kendt for de arkitektoniske værker af Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blevet erklæret verdensarv områder af Unesco.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Nationalmuseet for Cataloniens kunst, der indeholder en samling af romansk kunst, mens Barcelonas Museum for moderne kunst har en samling af catalansk og spansk kunst. I byen finder man også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tàpies, som har værker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byens havn, som ligger tæt på byen, er der færgeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tanger Med).