COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valencia - Ibiza er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Ibiza side

Valencia - Ibiza færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 6 hr
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Weekly 5 hr
  • Get price
  • 8 Sailings Weekly 5 hr
  • Get price

Valencia Ibiza færge anmeldelser

 • "Valencia til Ibiza"

  Det var en god tur. Den var rolig og personalet var meget venlige. Jeg vil anbefale til alle, der skal rejse til Ibiza. Directferries hjemmeside var nem at bruge, og jeg modtog hurtigt svar.

  'Almudaina Dos' travelled on Almudaina Dos

  Læs mere Læs mindre

Valencia til Ibiza færge

Valencia Ibiza færgeruten forbinder Spanien med Ibiza og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Balearia sejler op til 7 gange Uge, Trasmediterranea 5 gange Uge, Grandi Navi Veloci 8 gange Uge & Trasmed GLE servicen er tilgængelig op til 8 gange Uge.

Der er 28 overfarter Uge på Valencia Ibiza overfarten mellem Spanien og Ibiza og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Valencia Guide

Den spanske by Valencia ligger ved Middelhavskysten i Valencia regionen i landet. Det er Spaniens tredjestørste by, efter Madrid og Barcelona, og ligger på bredden af Turia-floden på østkysten af Den Iberiske Halvø. En af landets største søer, Albufera, ligger omkring 11 km syd for byen og er del en Parc Natural de l’Albufera.

Byen har et internationalt ry og er kendt for Las Fallas festivalen som afholdes i marts hvert år, for sin traditionelle valencianske keramik og arkitekturen. Også populær blandt turister er dens gamle snoede gader, som indeholder mange romerske og arabiske bygninger.

Valencia havn har færgeforbindelser til og fra Balearerne og Italien.


Ibiza Guide

Den spanske ø Ibiza ligger i Middelhavet i den østlige del af Den Iberiske Halvø og er en af De Baleariske Øer. Ibiza Town, som er den største by på øen, blev først etableret af fønikerne og er stadig omgivet af vægge, der blev bygget i det 16. århundrede for at forhindre angreb fra tyrkiske pirater.
I dag er byen præget af smalle brostensbelagte gader, middelalderlige palæer og en katedral, som ligger tæt på slottet. Øen er populær blandt dykkere, der er tiltrukket af dens varme, klare vand.