Los Cristianos til San Sebastian de la Gomera færge

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera færgeruten forbinder Tenerife med La Gomera og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 50 m.

Der er 42 overfarter Uge på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten mellem Tenerife og La Gomera. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Los Cristianos - San Sebastian de la Gomera færgeselskaber

 • Naviera Armas
  • 3 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • 3 Afgange Dagligt 50 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Los Cristianos San Sebastian de la Gomera Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten er for en bil og 2 passagerer.

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera færge anmeldelser

 • "GREAT Ferries"

  Have just been to La Gomera, Outbound with Fred. Olsen. Going back with Armas. Both are great. On the ferry home there was even entertainment med dancers and music quiz. And what is most important - they both were on time.

  'Kenneth' rejste på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten med Fred Olsen Express

  Læs mere Læs mindre
 • "La Gomera oplevelse"

  Jeg fandt personalet mest nyttige, især da jeg havde lejet en bil i Tenerife, og havde brug for at hente boarding kort ved terminalen. Boarding var meget velordnet og til tiden. Faciliteterne om bord var ideel for den korte overfart til La Gomera. Hjemrejsen var fejlfri og til tiden. Jeg kan varmt anbefale denne service.

  'Anonym' rejste på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten med Naviera Armas

  Læs mere Læs mindre
 • "Nem tur"

  Vi har taget denne overfart før. Bare medbring din booking bekræftelse til Fred Olsen Express skranken. De indtaster pasnummeret i deres booking system. Der bliver ikke udstedt billet, men de kontrollere ens pas lige før boarding. Det er det. På return gik jeg til deres skrank, men de bad ikke om ngoet ID, da vi allerede havde tjekket ind. Det var så nemt. Benchijigua Express er en god hurtigfærge og værd at betale lidt ekstra for.

  'Robert' rejste på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Oplysninger"

  Meddel højt og tydeligt, og gerne på engelsk, og med skiltning, om det er bagbord eller styrbord, hvilken side, de der skal til biler skal gå til.

  'Henning' rejste på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten med Fred Olsen Express

  Læs mere Læs mindre

Los Cristianos Guide

Den spanske by og havn Los Cristianos ligger på den kanariske ø Tenerife. Byens centrum ligger omkring Los Cristianos bugt, men er gradvist vokset ind i landet. Mange ældre bygninger forbliver i byen, og der er to strande, der består af sort vulkansk sand, og en række barer, restauranter og natklubber. I promenade området, væk fra strandene, er der mange butikker.

Hvis man følger promenanden mod vest, kommer man til Playa de las Americas, som har et ry for at være fest hovedstaden på Tenerife. Der er mange natklubber og barer, men her kan du også finde et fremragende udvalg af butikker. Hvis du leder efter en roligere erfaring, kan du tage færgen til øen La Gomera, hvor regnskoven venter på at blive efterforsket. Overfarten tager omkring 70 minutter.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de la Palma.

San Sebastian de la Gomera Guide

Den spanske by San Sebastian de la Gomera er hovedstaden på øen La Gomera, som hører under de Kanariske Øer. På grund af dens historiske forbindelser med Christopher Columbus, er den også kendt som ”Isla Colombina”.

Byen udviklede sig omkring en naturlig bugt, og har mange bevarede monumenter, såsom kirken La Asuncion, Pozo de la Aguada og Torre del Conde. Turistfaciliteter i byen er fremragende og inkluderer et stort udvalg af fritidsaktiviteter, specielt vandbaserede sportsaktiviteter rundt omkring havneområdet.

Indenlands er der mange vandre- og cykelstier, og her kan man udforske det bjergrige terræn på øen, og fordybe sig i nogle naturlige skatte, såsom Majona Nature Reserve og National Park i Garajonay.

Der er adskillige daglige færger til den nærliggende ø Tenerife, samt ture rundt om øen med katamaran.