Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Melilla havn

  • Med bil

    Du kan komme til Melilla havn ved at tage vej ML101 og følge skiltene til havnen. Fra Tanger, følg byerne Tetouan, Alhucemas, Nador for at komme til Melilla. Fra Algeriet, kør mod byen Oujda for at komme til Melilla.

  • Melilla overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Melilla før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Melilla overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Melilla færgeservicer

Melilla Guide

Melilla Guide

Melilla er beliggende på en lille halvø på Marokkos middelhavskyst, og består desuden også af to nærtliggende øgrupper. Med sine 12 km2 er Melilla omkring halvt så stor som Anholt. Melilla er en enklave og udgør et selvstyrende bysamfund under den spanske trone. Byens mest betydningsfulde erhverv er fiskeri, og den er desuden også en eksporthavn for jernmalm fra Marokko. Melilla har fra oldtiden været fønikisk, græsk og romersk. Indtil 1497 var byen marokkansk, men blev erobret af Spanien og Marokko har flere gange, uden held, forsøgt at generobre Melilla, og landet kræver stadig suverænitet over byen. Melilla består af en gammel bydel, som er bygget på en høj klippe, samt en nyere bydel i europæisk stil, som er bygget på det lavtliggende område.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking