balearia_eco_fast_ferry

Eco Fast Ferry

Drevet af Balearia

En af de nyeste færger i Baléarias flåde, Eco Fast-færgen, er en af de mest moderne og miljørigtige færger, Baléaria har at byde på. Færgen har plads til 350 passagerer ad gangen og tilbyder en bred vifte af miljørigtige faciliteter om bord, så hvis du får mulighed for at rejse med denne færge, er det ikke noget, du vil fortryde.

Kabiner/sæder ombord

Der er et stort siddeområde tilgængeligt både indendørs og udendørs på dækket med masser af forskellige siddepladser at vælge imellem. Siddepladserne er lavet af genbrugsmaterialer og er komfortable, så du kan rejse bekvemt om bord på denne færge.

Mad og drikke ombord

Der er en lille bar om bord, hvor du kan købe et udvalg af drikkevarer på turen.

Yderligere faciliteter ombord

Ikke alene er der LED-belysning overalt på skibet, der er også miljøvenlige mobilopladere og airconditioning, så du kan nyde disse bekvemmeligheder i sikker forvisning om, at de er miljørigtige. Der er også områder til dit kæledyr om bord, så de kan opleve rejsen sammen med dig.

Tilgængelighed

Denne færge har fuld adgang for folk i kørestol med ramper til alle områder på skibet, såvel som handicaptoiletter og særlige stole i siddeområderne.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Eco Fast Ferry guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Eco Fast Ferry anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!