Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Almeria havn

  • Med bil

    Kørende fra Madrid skal tage motorvej A4/Autovia del Sur mod M-40/E-5/Cordoba og fortsætte på A-4. Tag afkørsel 292 og derefter A44. Tag afkørsel 118 og tag så A-92 mod Murcia: ved afkørsel 392, tag A-7 mod N340/Almeria/Malaga og kør af ved afkørsel 443 mod Almeria og følg skiltene til havnen.

  • Adresse

    Estación Marítima s/n, C.P. 04002

  • Almeria overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Almeria før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Almeria overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Almeria færgeservicer

Almeria Guide

Almeria Guide

Almeria er en levende by, som ligger på Costa de Almeria og har sine rødder helt tilbage i forhistoriske tider. Costa de Almeria er uspolerede og fri for masseturisme. Vest for Almeria består kysten af høje klipper, som lidt længere væk bliver til flade strande, der er ideelle til dovne dage i solen. Øst for byen strækker 20 kilometer lange strande sig, langs med naturparken Cabo de Gata-Nijar. Almeria besidder stor charme og er fordybet i historien. Byen ligger ved foden af en bjergkæde, der er kronet med storslåede Alcazaba, en arabisk fæstning. Almeria er kendt for sine restauranter og sit lokale køkken. I den gamle bydel ligger der mange gode cafeer og barer.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking