Al Hoceima
Motril
Færger til Spanien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Al Hoceima til Motril færge

Al Hoceima Motril færgeruten forbinder Marokko med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Al Hoceima Motril færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Al Hoceima til Motril færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Marokko til Spanien side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Al Hoceima til Motril?

Færgeoverfarten fra Al Hoceima til Motril tager ca. 5h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Al Hoceima og Motril?

Der er 1 færgeoperatør for Al Hoceima til Motril, og dette er
  • Naviera Armas

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Al Hoceima til Motril?

Book færger fra Al Hoceima til Motril via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Al Hoceima Guide

Al Hoceima er en by i det nordlige Marokko, som ligger på den nordlige kant af Rif-bjergene. Al Hoceima er hovedstaden i Taza-Al Hoceima-Taounate regionen. Byen sidder på toppen af høje klipper med udsigt over to bugter; den ene en strand (Plage Quemado), og den anden en havn.

Havnen i Al Hoceima kan ikke rumme kommercielle skibe, men tjener de mange fiskebåde og er vigtig for turistindustrien. Det er en havn, der altid vrimler med færger og besøgende. Al Hoceima bugt har krystalklart vand, hvor man kan se en række delfin arter, der svømmer rundt i bugten.


Motril Guide

Den spanske by Motril ligger i den sydligste del af provinsen Grenada, mellem Sirra Nevada bjergkæden og Middelhavet. Byen Malaga ligger omkring 100 km væk og Sevilla omkring 3 timer væk med bil og Madrid omkring 5 timer væk. Motril havn er en vigtig kommerciel havn, fiskerihavn og yatch klub, der har bådpladser til 190 både.

Byens tropiske klima og rolige, varme vand gør den til et populært turistmål, især for dem, der nyder vandsport. Havbunden omkring byen tilbyder også spændende muligheder for dykkere.

I den smukke marina finder man vandsportfaciliteter og båd udflugter. Der er færgeforbindelser til Melilla, Al Hoceima og Nador.


Al Hoceima til Motril Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 17/06/2024 og 23.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Naviera Armas 09:00 14:00 5 timer Onsdag, Lør
Naviera Armas 17:00 22:00 5 timer Torsdag, Sol

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking