Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Al Hoceima - Motril er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Al Hoceima til Motril færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Marokko til Spanien side

Al Hoceima - Motril færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 4 hr 59 min
    • Get price

Al Hoceima til Motril færge

Al Hoceima Motril færgeruten forbinder Marokko med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 59 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Al Hoceima Motril færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Al Hoceima Guide

Al Hoceima er en by i det nordlige Marokko, som ligger på den nordlige kant af Rif-bjergene. Al Hoceima er hovedstaden i Taza-Al Hoceima-Taounate regionen. Byen sidder på toppen af høje klipper med udsigt over to bugter; den ene en strand (Plage Quemado), og den anden en havn.

Havnen i Al Hoceima kan ikke rumme kommercielle skibe, men tjener de mange fiskebåde og er vigtig for turistindustrien. Det er en havn, der altid vrimler med færger og besøgende. Al Hoceima bugt har krystalklart vand, hvor man kan se en række delfin arter, der svømmer rundt i bugten.


Motril Guide

Den spanske by Motril ligger i den sydligste del af provinsen Grenada, mellem Sirra Nevada bjergkæden og Middelhavet. Byen Malaga ligger omkring 100 km væk og Sevilla omkring 3 timer væk med bil og Madrid omkring 5 timer væk. Motril havn er en vigtig kommerciel havn, fiskerihavn og yatch klub, der har bådpladser til 190 både.

Byens tropiske klima og rolige, varme vand gør den til et populært turistmål, især for dem, der nyder vandsport. Havbunden omkring byen tilbyder også spændende muligheder for dykkere.

I den smukke marina finder man vandsportfaciliteter og båd udflugter. Der er færgeforbindelser til Melilla, Al Hoceima og Nador.