Al Hoceima til Motril færge

Al Hoceima Motril færgeruten forbinder Marokko med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Al Hoceima Motril færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Al Hoceima - Motril færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 2 Afgange Ugentlig 5 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Al Hoceima Motril Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Al Hoceima Motril ruten er for en bil og 2 passagerer.

Al Hoceima Guide

Al Hoceima er en by i det nordlige Marokko, som ligger på den nordlige kant af Rif-bjergene. Al Hoceima er hovedstaden i Taza-Al Hoceima-Taounate regionen. Byen sidder på toppen af høje klipper med udsigt over to bugter; den ene en strand (Plage Quemado), og den anden en havn.

Havnen i Al Hoceima kan ikke rumme kommercielle skibe, men tjener de mange fiskebåde og er vigtig for turistindustrien. Det er en havn, der altid vrimler med færger og besøgende. Al Hoceima bugt har krystalklart vand, hvor man kan se en række delfin arter, der svømmer rundt i bugten.

Motril Guide

Den spanske by Motril ligger i den sydligste del af provinsen Grenada, mellem Sirra Nevada bjergkæden og Middelhavet. Byen Malaga ligger omkring 100 km væk og Sevilla omkring 3 timer væk med bil og Madrid omkring 5 timer væk. Motril havn er en vigtig kommerciel havn, fiskerihavn og yatch klub, der har bådpladser til 190 både.

Byens tropiske klima og rolige, varme vand gør den til et populært turistmål, især for dem, der nyder vandsport. Havbunden omkring byen tilbyder også spændende muligheder for dykkere.

I den smukke marina finder man vandsportfaciliteter og båd udflugter. Der er færgeforbindelser til Melilla, Al Hoceima og Nador.