Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alcudia - Mahon er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Alcudia til Mahon færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Mallorca til Menorca side

Alcudia - Mahon færgeselskaber

    • 5 Sailings Weekly 3 hr 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 3 hr 29 min
    • Get price

Alcudia til Mahon færge

Alcudia Mahon færgeruten forbinder Mallorca med Menorca og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 15 minutter mens Trasmed GLE servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 29 minutter.

Der er 7 overfarter Uge på Alcudia Mahon ruten mellem Mallorca og Menorca. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Alcudia Guide

Alcudia er en by i den spanske selvstyrede region De Baleariske Øer. Det er hovedområdet for turisme på den nordlige del af øen Mallorca, og er et stort resort, som er populært blandt familier. De fleste hoteller er beliggende i Port d’Alcudia og Platja d’Alcudia langs en 14 km lang strand, der strækker sig hele vejen til Can Picafort. I Alcudias gamle bydel er velbevaret med huse, som daterer tilbage til det 13. århundrede. Den gamle by er omgivet af en middelalderlig mur.

Besøgende der planlægger et besøg til Alcudia med bil eller motorcykel, kan tage færgen fra Barcelona, Denia eller Valencia til Mallorca. Om sommeren er der også en direkte forbindelse fra Barcelona til Alcudia med Balearia Ferries. Den normale sejltid er fra 7 timer, men dette kan reduceres til 3 timer, hvis man tager hurtigfærgen. Det er generelt billigere at rejse til øen med færge, end det er at flyve.


Mahon Guide

Mahon er hovedstaden på den spanske ø Mallorca, og byens blanding af gamle og ny bygninger er populær blandt turister. Byens travle havn er en af verdens naturlige dybtvandshavne og strækker sig også lidt indenlands. En populær attraktion i byen er Museu de Menorca, som er det største museum på øen og har udstillinger, der fortæller historien om øens arkæologiske fortid og har værker af fin kunst. Også populær blandt turister er Xoriguer Gin Distillery, som ligger på Moll de Ponent havnefront.
Mahon havn har færgeforbindelser til Barcelona og Valencia på det spanske fastland. Der er også færgeforbindelser til Palma og Alcudia, Mallorca og Ibiza. Om sommeren er der også færger til Ciutadella.