Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2911 ruter og 612 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Lanzarote

Den kanariske ø Lanzarote ligger omkring 113 km fra Afrikas kyst og er den østligste af de Kanariske Øer.

Lanzarote er den fjerdestørste i gruppen og har et mildt klima og en gennemsnitlig temperatur i begyndelsen af tyverne i januar og trediverne i august, så er et ideelt rejsemål året rundt.

Mange dele af øen virker til at være fra en anden planet på grund af dens vulkanske oprindelse, og dette var uden tvivl en medvirkende faktor i beslutningen om at filme dele af Abernes Planet her. På trods af Lanzarotes vulkanske natur, kan man finde smukke hvide strande her, som Playa Blanca og Papagayo.

Lanzarote er godt forbundet til de øvrige kanariske øer med færge, samt med det spanske fastland. Færgerne fra det spanske fastland til Lanzarote er hyppige og lange, men drives at store, behagelige skibe.

Der er talrige forbindelser mellem selve øerne med afgange fra Fuerteventura, Gran Canaria, La Palma og Tenerife.

Hovedhavnen på øen er Arrecife, hvor de fleste færger ankommer, men overfarten fra Fuerteventura sejler til Playa Blanca.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Lanzarote anmeldelser

 • "La Gomera oplevelse"

  Jeg fandt personalet mest nyttige, især da jeg havde lejet en bil i Tenerife, og havde brug for at hente boarding kort ved terminalen. Boarding var meget velordnet og til tiden. Faciliteterne om bord var ideel for den korte overfart til La Gomera. Hjemrejsen var fejlfri og til tiden. Jeg kan varmt anbefale denne service.

  Læs mere Læs mindre
 • "Los Cristianos - San Sebastian retur."

  Vi savnede morgenmad på morgen færgen kl 07:00 og aftensmad på aftenfærgen kl 17:45

  Læs mere Læs mindre
 • "Morgen tur Las Palmas-Santa Cruz de Tenerife"

  En meget god måde, at rejse mellem de to øer, og er klart at foretrække over at flyve. Selve turen varede 2,5 timer. Jeg var meget imponeret over personalet, alle var hjælpsomme, høflige og meget professionelle. Selv om vi tog en tidlige afgang, vil jeg stadig anbefale det – Det var spektakulært at ankomme ind i havnen i SCDT om morgnen!

  Læs mere Læs mindre
 • "Las Palmas Tenerife: god....Tenerife El Hierro...ikke god"

  På grund af sejlplanerne på disse færger, har man kun sol i 45 minutter, hvis man rejser Las Palmas – Tenerife kl. 16:00. Man kan sidde udenfor på denne færge, uden at inhalere cigaretrøg. Fra Tenerife til El Hierro skal man rejse med bus 110 eller 111 til den anden side af øen, hvorfra færgen KUN sejler kl. 17:30. På denne båd kan man ikke sidde udenfor og inhalere frisk luft, og det er en katastrofe, hvis man lider af søsyge....den del af havet er mere uroligt....eller færgen er mindre.....men det var ikke en rar oplevelse.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Lanzarote