Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2936 ruter og 678 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Lanzarote

Den kanariske ø Lanzarote ligger omkring 113 km fra Afrikas kyst og er den østligste af de Kanariske Øer.

Lanzarote er den fjerdestørste i gruppen og har et mildt klima og en gennemsnitlig temperatur i begyndelsen af tyverne i januar og trediverne i august, så er et ideelt rejsemål året rundt.

Mange dele af øen virker til at være fra en anden planet på grund af dens vulkanske oprindelse, og dette var uden tvivl en medvirkende faktor i beslutningen om at filme dele af Abernes Planet her. På trods af Lanzarotes vulkanske natur, kan man finde smukke hvide strande her, som Playa Blanca og Papagayo.

Lanzarote er godt forbundet til de øvrige kanariske øer med færge, samt med det spanske fastland. Færgerne fra det spanske fastland til Lanzarote er hyppige og lange, men drives at store, behagelige skibe.

Der er talrige forbindelser mellem selve øerne med afgange fra Fuerteventura, Gran Canaria, La Palma og Tenerife.

Hovedhavnen på øen er Arrecife, hvor de fleste færger ankommer, men overfarten fra Fuerteventura sejler til Playa Blanca.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Lanzarote anmeldelser

 • "Algeciras til Tanger Med"

  Endnu en god tur med dette selskab.

  Læs mere Læs mindre
 • "Bilferie til Mallorca"

  Vi ankom til Barcelona kl. 13,00, Færgen skulle først afgå kl. 23.00. Med lidt besvær, og et par forespørgelser, fandt vi terminalen. Vi fik vores boardingcards og oplysning om, at port 3 først åbnede kl 18,00, men at vi kunne parkere bilen i port 4 ved at betale € 12. Meget fin service!! Så tog vi en taxa op til Sagrada Familia og tilbragte resten af dagen og lidt af aftenen der. Det var fantastisk, at se båden blive "pakket" med enormt mange store lastbiler og så personbilerne ind imellem. Ombord sov vi i flystolene. Det var i starten en belastning pga. en familie, der absolut ikke havde styr på deres børn. De faldt dog omsider i søvn og det gjorde vi også. Da vi vågnede var vi ankommet til Palma og båden blev tømt utrolig hurtigt. det var meget effektivt. Så kunne ferien begynde.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  En god oplevelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "God kabine"

  Terminalen i Valencia var ren med en god restaurant, hvor vi spiste middag. Tjeneren var vidunderlig. Indtjekning var hurtig og nem, og vi fik lov til at gå igennem sikkerheden ca. en time før afgang, så da skibet sejlede, sov vi allerede i vores kabine. Kabinen var god og overfarten var stille. Vi sov længe, så bruge ikke andre faciliteter.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Lanzarote