Las Palmas
Cadiz
Færger til Spanien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Las Palmas til Cadiz færge

Las Palmas Cadiz færgeruten forbinder Gran Canaria med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 43 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Las Palmas Cadiz færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Las Palmas til Cadiz færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Gran Canaria til Spanien side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Las Palmas til Cadiz?

  Færgeoverfarten fra Las Palmas til Cadiz tager ca. 43h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Las Palmas til Cadiz?

  Las Palmas til Cadiz færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Las Palmas til Cadiz er 719 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Las Palmas og Cadiz?

  Der er 1 færgeoperatør for Las Palmas til Cadiz, og dette er
  • Naviera Armas
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Las Palmas til Cadiz?

  Book færger fra Las Palmas til Cadiz via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Cadiz?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Las Palmas til Cadiz med
  • Naviera Armas
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Las Palmas til Cadiz?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Las Palmas til Cadiz med
  • Naviera Armas
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Las Palmas til Cadiz?

  Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.
 • Hvad er afstanden fra Las Palmas til Cadiz?

  Afstanden mellem Las Palmas og Cadiz er ca. 737 sømil.

Las Palmas Guide

Las Palmas, officielt navngivet Las Palmas de Gran Canaria, er en by og hovedstad på den spanske ø Gran Canaria på De Kanariske Øer. Byen ligger omkring 150 km fra den afrikanske kyst, i den nordøstlige del af Gran Canaria. Byens klima, varme, tørre somre og vintre, der ikke er for kolde, gør det til en populær destination for turister.

Byen blev grundlagt i 1478 af Juan Rejon og har mange ting at se og lave, inklusiv et udvalg af teater, biograf, opera, koncerter, museer og gallerier. To af de mest populære kulturelle arrangementer i byen er Canary Island Music Festival og International Film Festival. De vigtigste historiske bygninger i byen ligger i Vegueta delen af byen, hvor nogle af bygningerne har stået i 500 år. Disse inkluderer kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana, Casa Regental og Santa Ana katedralen.

Las Palmas er hovedhavnen på øen, og har færgeforbindelser til flere øer (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma og Tenerife) og det sydlige Spanien (Huelva og Cadiz).


Cadiz Guide

Byen og havnen Cadiz ligger i regionen Andalusien i det sydlige Spanien. Byens kystlinje er del af Costa de la Luz (kysten af lys) og har mange populære sandstrande, hvoraf mange er i et bymiljø, og nogle er mere fjerntliggende og derfor uspoleret. Der afholdes tre festivaler i byen, der er populære blandt turister. Carnival of Cadiz, hestevæddeløb begivenhederne på stranden ved Sanlucar de Barrameda og Horse Fair i Jeres de la Frontera. Byen er også kendt for sin lækre mad og specielt for sin ”pescaito frito” (diverse stegte fisk) og for sin skaldyr, som er bedst ledsagt af vin fra regionen.

Byens havn by er præget af smalle gader og er et af de mest tæt befolkede områder i Europa og har en række pladser, der er populære blandt turister. Disse er Plaza de Espana, Plaza de San Juan de Dios, Plaza de Candelaria and Plaza de Mina.

Havnen i Cadiz har færgeforbindelser til Arrecife, Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking