COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Palma - Valencia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Palma til Valencia færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Mallorca til Spanien side

Palma - Valencia færgeselskaber

  • 9 Sailings Weekly 7 hr 45 min
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 7 hr 15 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Palma Valencia færge anmeldelser

 • "Kommentarer til turen"

  Generelt var denne tur fin. Vi sejlede til tiden, forholdene om bord var fantastiske, maden og drikkevarerne var også ok. Hvad vi ikke kunne lide, er, at efter ankomsten blev vi taget på en bus, og smidt af på gaden uden information om, hvor vi var, og hvordan vi kom videre. Vi foreslog, at selskabet ville arrangere at få os til Mar station, hvor vi kunne tage en taxa eller et tog, bybus eller noget, men vi endte altså på gaden og måtte bruge vores dårlige spanske for at forsøge at retninger til hotellet. Det var slemt.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Læs mere Læs mindre
 • "God rejseoplevelse"

  Alt i alt var det en god oplevelse.....Både min kone og jeg nød turen. Det kunne dog have været mere rent.

  'Visemar One' travelled on Visemar One

  Læs mere Læs mindre
 • "Båd i god stand"

  Tilfreds! Online booking med Direct Ferrues var let og effektivt. Afgik og ankom til tiden. Båden er velholdt og i god stand. PS. Du skal gå til færgeselskabets skrank inden for at vise deres reservation og få din billet.

  'Ciudad de Granada' travelled on Ciudad de Granada

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god"

  Jeg har ingen klager.

  'Visemar One' travelled on Visemar One

  Læs mere Læs mindre

Palma til Valencia færge

Palma Valencia færgeruten forbinder Mallorca med Spanien og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Balearia sejler op til 9 gange Uge, Trasmediterranea 10 gange Uge, Grandi Navi Veloci 4 gange Uge & Trasmed GLE servicen er tilgængelig op til 4 gange Uge.

Der er 27 overfarter Uge på Palma Valencia overfarten mellem Mallorca og Spanien og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Palma Guide

Byen Palma ligger på den sydlige kyst af den spanske ø Mallorca og er hovedstaden af De Baleariske Øer. Byen ligger på Palma-bugten og er omgivet af bjergkæden Serra de Tramuntana i nord og vest, som er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens historie går tilbage til romertiden, hvor beliggenheden af den nuværende by var en etableret romersk lejr. Igennem historien har byen været under styret af det byzantinske imperium, mauerne, og Jaume el Conqueridor.

Byen er i dag meget populær hos turister, og byder på seværdigheder som La Seu, byens smukke katedral. Den blev bygget på grunden af en tidligere moske, med bygningens begyndelse i 1229 og endelige afslutning i 1601.

I byen findes også Parc de la Mer (parken ved havet), der overser katedralen, og er hvor besøgende kan slappe af under en stor gul og blå overdækning, der giver læ til en række bænke.

Palma havn ligger på den sydvestlige side af byen og giver et fremragende udsyn over byens katedral. Den travle havn har gode forbindelser til større veje, der fører ud af byen. Der er færgeforbindelser fra havnen til blandt andre Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia og Denia.


Valencia Guide

Den spanske by Valencia er den tredje største by i landet og kan kendes ved sin dejlige arkitektur, både gammel og ny. Byen er kendt for sit fremragende middelhavsklima, og regionen har fine strande og mere end 500 km kyststrækning. Byen er berømt i den gastronomiske verden som at være hjemstedet for paella og har mange fine restauranter, som omfatter et stort udvalg af tapas-barer i det gamle kvarter, omkring Plaza de la Reina. Valencia Kunst- og Videnskab er populær blandt besøgende, og indeholder fire hovedattraktioner; L’Hemisferic Planetarium der, som navnet antyder, er et planetarium, men også en biograf; Palacio de las Artes Reina Sofia, der fremmer byens kunstscene; Parque Oceanografico, som omfatter Beluga hvaler, delfiner, pingviner og en række tropiske fisk; og Museo de las Ciencia Principe Felipe, som er et museum, der fokuserer på videnskab og interaktiv teknologi.

Valencia havn har regulære passagerservicer til og fra Balearerne og Italien, samt et stigende antal besøgende krydstogtskibe.