Barcelona til Mahon færge

Barcelona Mahon færgeruten forbinder Spanien med Menorca. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Barcelona Mahon færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Barcelona - Mahon færgeselskaber

 • Trasmediterranea
  • 7 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Barcelona Mahon Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Barcelona Mahon ruten er for en bil og 2 passagerer.

Barcelona Mahon færge anmeldelser

 • "God tur"

  Bookede denne færge, efter at være blevet svigtet af et rivaliserende selskab, der aflyste med 24 timers varsel. Ren kabine, fremragende mad. Vil helt sikkert bruge dette selskab og rute igen.

  'Anonym' rejste på Barcelona Mahon ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Mahón

  Læs mere Læs mindre
 • "Barcelona til Mahon"

  Natfærgen var fin, kabinen var lille, men tilstrækkelig, og det var rart at kunne tage et brusebad. Det eneste problem var temperaturen, kabinen var meget varm. Air con ville have gjort en stor forskel.

  'Richard' rejste på Barcelona Mahon ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Mahón

  Læs mere Læs mindre
 • "Mahon til Barcelona"

  Jeg kan ikke rose personalet og besætningen på Neptuny højt nok. Det var en fremragende overfart med blå himmel og meget fladt hav. Vi slappede af på solterrassen og spiste i den fantastiske italienske restaurant, hvor kvalieten af maden og opmærksomheden af personalet var meget høj. Selv om skibet var gammelt, var det i god tilstand, vi afgik og ankom til tiden. Jeg kan varmt anbefale dette selskab.

  'Ian' rejste på Barcelona Mahon ruten med Trasmediterranea på Ciudad Autonoma Melilla

  Læs mere Læs mindre
 • "Barcelona og Mahon med Trasmediterranea"

  Jeg rejste for nylig i en kabine på nattefærgen mellem Barcelona og Mahon med Trasmediterranea. Kabinen er grundlæggende, men ren og behagelig, og vil bestemt bruge denne service igen.

  'Dean' rejste på Barcelona Mahon ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Mahón

  Læs mere Læs mindre

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.

Mahon Guide

Mahon er hovedstaden på den spanske ø Mallorca, og byens blanding af gamle og ny bygninger er populær blandt turister. Byens travle havn er en af verdens naturlige dybtvandshavne og strækker sig også lidt indenlands. En populær attraktion i byen er Museu de Menorca, som er det største museum på øen og har udstillinger, der fortæller historien om øens arkæologiske fortid og har værker af fin kunst. Også populær blandt turister er Xoriguer Gin Distillery, som ligger på Moll de Ponent havnefront.
Mahon havn har færgeforbindelser til Barcelona og Valencia på det spanske fastland. Der er også færgeforbindelser til Palma og Alcudia, Mallorca og Ibiza. Om sommeren er der også færger til Ciutadella.