Los Cristianos til Santa Cruz de La Palma færge

Los Cristianos Santa Cruz de La Palma færgeruten forbinder Tenerife med La Palma og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 30 m.

Der er 21 overfarter Uge på Los Cristianos Santa Cruz de La Palma ruten mellem Tenerife og La Palma. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 14 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Los Cristianos Santa Cruz de La Palma Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Los Cristianos Santa Cruz de La Palma ruten er for en bil og 2 passagerer.

Los Cristianos Guide

Den spanske by og havn Los Cristianos ligger på den kanariske ø Tenerife. Byens centrum ligger omkring Los Cristianos bugt, men er gradvist vokset ind i landet. Mange ældre bygninger forbliver i byen, og der er to strande, der består af sort vulkansk sand, og en række barer, restauranter og natklubber. I promenade området, væk fra strandene, er der mange butikker.

Hvis man følger promenanden mod vest, kommer man til Playa de las Americas, som har et ry for at være fest hovedstaden på Tenerife. Der er mange natklubber og barer, men her kan du også finde et fremragende udvalg af butikker. Hvis du leder efter en roligere erfaring, kan du tage færgen til øen La Gomera, hvor regnskoven venter på at blive efterforsket. Overfarten tager omkring 70 minutter.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de la Palma.

Santa Cruz de La Palma Guide

Santa Cruz de la Palma ligger på den kanariske ø La Palma, og er en smuk spansk by, hvis historiske kvarter, er blevet erklæret et historisk-kunstnerisk sted, har en række paladser, bygninger og huse, der indeholder elementer af typisk kanarisk arkitektur. Byen kan føre sin historie tilbage til den sidste del af det 15. århundrede, da Alonso Fernandez de Lugo erobrede øen . Populære attraktioner i byen inkluderer en række kirker og Shrine of Virgen de las Nieves og er, hvor en gammel tradition foregår; nedstigning af øens skytshelgen. Den berømte Calle Real gade er blevet erklæret et sted af kulturel interesse og et historisk-kunstnerisk sted og er byens hovedgade. Den er hovedsagdeligt brostensbelagt, og har butikker, torve, huse og interessante bygninger.

Der er færgeservicer fra byens havn til Cadiz på det spanske fastland, Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.