COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tenerife til La Palma side

Om bord på færgerne

Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma færgeselskaber

  • 9 Sailings Weekly 3 hr 15 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price

Los Cristianos Santa Cruz de La Palma færge anmeldelser

 • "Meget effektiv"

  Vi var meget imponeret over færgen. Rejsen dertil var via La Gomera, hvilket tilføjede en time til rejsetiden, og skibet var helt fuldt på den del af rejsen. Den anden del af udrejsen var en smule urolig, og en del passagerer var syge. Det blev håndteret meget diskret og effektivt. Rejsen tilbage var direkte og meget roligere, tog 2 timer. Snack baren var mere end tilstrækkelig, taget i betragtning rejsetiden. Læsning og aflæsning var effektive, men vores tur fra Los Cristianos blev forsinket næsten en time på grund af tekniske vanskeligheder.

  'Benchijigua Express' travelled on Benchijigua Express

  Læs mere Læs mindre

Los Cristianos til Santa Cruz de La Palma færge

Los Cristianos Santa Cruz de La Palma færgeruten forbinder Tenerife med La Palma og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 15 minutter mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 30 minutter.

Der er 23 overfarter Uge på Los Cristianos Santa Cruz de La Palma ruten mellem Tenerife og La Palma. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Los Cristianos Guide

Den spanske by og havn Los Cristianos ligger på den kanariske ø Tenerife. Byens centrum ligger omkring Los Cristianos bugt, men er gradvist vokset ind i landet. Mange ældre bygninger forbliver i byen, og der er to strande, der består af sort vulkansk sand, og en række barer, restauranter og natklubber. I promenade området, væk fra strandene, er der mange butikker.

Hvis man følger promenanden mod vest, kommer man til Playa de las Americas, som har et ry for at være fest hovedstaden på Tenerife. Der er mange natklubber og barer, men her kan du også finde et fremragende udvalg af butikker. Hvis du leder efter en roligere erfaring, kan du tage færgen til øen La Gomera, hvor regnskoven venter på at blive efterforsket. Overfarten tager omkring 70 minutter.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de la Palma.


Santa Cruz de La Palma Guide

Santa Cruz de la Palma ligger på den kanariske ø La Palma, og er en smuk spansk by, hvis historiske kvarter, er blevet erklæret et historisk-kunstnerisk sted, har en række paladser, bygninger og huse, der indeholder elementer af typisk kanarisk arkitektur. Byen kan føre sin historie tilbage til den sidste del af det 15. århundrede, da Alonso Fernandez de Lugo erobrede øen . Populære attraktioner i byen inkluderer en række kirker og Shrine of Virgen de las Nieves og er, hvor en gammel tradition foregår; nedstigning af øens skytshelgen. Den berømte Calle Real gade er blevet erklæret et sted af kulturel interesse og et historisk-kunstnerisk sted og er byens hovedgade. Den er hovedsagdeligt brostensbelagt, og har butikker, torve, huse og interessante bygninger.

Der er færgeservicer fra byens havn til Cadiz på det spanske fastland, Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.