COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Playa Blanca - Corralejo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Lanzarote til Fuerteventura side

Om bord på færgerne

Playa Blanca - Corralejo færgeselskaber

  • 7 Sailings Daily 35 min
  • Get price
  • 12 Sailings Daily 25 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 25 min
  • Get price

Playa Blanca Corralejo færge anmeldelser

 • "God overfart"

  Jeg er ikke en god havrejsende, men ønskede at opleve en anden kanarisk ø, så vi besluttede os for at prøve Fred Olsen færger. Sikke en dejlig overraskelse – oplevelsen var både nem og god, og færgen var ren med venligt personale. Vi vil helt sikkert bruge Fred Olsen igen.

  'Bocayna Express' travelled on Bocayna Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Rejse til Corralejo"

  Booket på forhånd, da vi fløj tilbage til Storbritannien fra Fuerteventura. Meget behageligt og hjælpsomt personale. Glasbunden på båden holdt børnene underholdt. Turen tog 45 minutter. Båden var ren og ryddelig. Ville rejse med dette selskab igen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Til tiden!"

  Besætningen var gode og færgen var til tiden! Den afgår og ankommer nøjagtig som angivet på billetten. Jeg nød udsigten og havde en god tur.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Første gang med Fred Olsen"

  Fantastisk rejse, fornøjelig oplevelse.

  'Bocayna Express' travelled on Bocayna Express

  Læs mere Læs mindre

Playa Blanca til Corralejo færge

Playa Blanca Corralejo færgeruten forbinder Lanzarote med Fuerteventura og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 7 gange dag, Fred Olsen Express 12 gange dag & Lineas Maritimas Romero servicen er tilgængelig op til 5 gange dag.

Der er 24 overfarter dag på Playa Blanca Corralejo overfarten mellem Lanzarote og Fuerteventura og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Playa Blanca Guide

Playa Blanca er beliggende på den spanske ø Lanzarote, som er en af de Kanariske Øer. Det er den sydligste by på øen og ligger omkring 45 km fra øens lufthavn. Playa Blanca er vokset fra at være en lille fiskerby til at blive Lanzarotes næstmeste populære turistmål.

Området omkring byen er en stor 9 km bred bugt, som er opdelt i tre mindre bugter. Fra øst til vest er disse bugter Playa Dorada, Playa Blanca og Playa Flamingo. Bugterne ved Playa Blanca giver læ, hvilket gør dem til et perfekt sted at svømme og slappe af.

Der er daglige færgeforbindelser til Fuerteventura.


Corralejo Guide

Corralejo er en by, der ligger på den spanske ø Fuerteventura, som er en af De Kanariske Øer. Byen er omkring 3 km2, hvilket gør den til den største ferieby på øen. Populær med besøgende er byens lange promenade, der følger kystlinjen, og har mange barer, cafeer og restauranter. Selv om der er moderne tilføjelser til byen, har den formået at bevare noget af sin fiskerby atmosfære. Byen har omkring 11 km med strande, som alle har krystalklart vand.
Corralejo havn har to færgehavne, en marina og forskellige udflugt muligheder. Der er to færgebillet kontorer og et cafeteria. Fra havnen er der regelmæssige færgeforbindelser til Lanzarote.