Sammenlign færger fra Menorca til Mallorca
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Menorca

Menorca er den næstststørste af De Baleariske Øer i Middelhavet, som ligger øst for det spanske fastland.

Det er den mindst kommercielle og mest rolige af Balearerne, men på trods af sin lille størrelse, har den det samme antal strande som Mallorca og Ibiza har tilsammen, talrige bronzealder steder og frodige vådområder, hvilket nok gør den til den mest attraktive ø i gruppen.

Øens hovedstad, Mahon ligger på østkysten, og har smuk arkitektur fra det 18. århundrede, en gotisk katedral, masser af butikker og fantastiske restauranter.

Balearerne er godt tjent af færger og Menorca har et par havne, der tilbyder servicer til Mallorca og det spanske fastland. Med havne i hovedstaden og Cituadelle De Menorca, er øen en praktisk indgang til nogle af landets bedste destinationer.

Om Mallorca

Mallorca er den største ø i Balearerne, som ligger lige ud for Spaniens østkyst.

Mallorca tilbyder alt, der gør denne del af Europa så tiltrækkende; lækker mad, fotogene strande og et af de mest behagelige klimaer på kontinentet.

Mallorcas største tiltrækning, er dog den 550 kilometer lange kyststrækning, som leverer sjov hele året rundt for vandrere, cyklister og solbadere. Man vil også finde fantastiske restauranter rundt om hvert hjørne, og hovedstaden, Palma, ligger i bugten af samme navn på den sydvestlige kyst. Den relativt lille by er kendt for sine kunstgallerier, livlige barer og imponerende gotiske katedral.

Som en af de mest besøgte regioner i Europa, har de Baleariske Øer et stort netværk af færgeruter. Det er især nemt at nå Mallorca, med flere afgange hver dag fra både fastlandet og de omkringliggende øer.

Færger fra Menorca til Mallorca

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking