Menorca

Sammenlign færger fra Menorca til Mallorca

Der er flere færgeoverfarter fra Menorca til Mallorca. Færger forbinder pt. 2 havne i Menorca med 2 Havne i Mallorca.

Der er 6 afgange dagligt på 3 ferry routes som leveres af 6 færgeselskaber, inklusiv Corsica Ferries, Balearia, Trasmediterranea, FRS Iberia, Trasmed GLE & Menorca Lines. Den kortest overfart tager omkring 1 time 0 minut (Alcudia ).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Menorca og Mallorca. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Menorca Mallorca kort

Tryk her for kort

Færger fra Menorca til Mallorca

Om Menorca:

Menorca er den næstststørste af De Baleariske Øer i Middelhavet, som ligger øst for det spanske fastland.

Det er den mindst kommercielle og mest rolige af Balearerne, men på trods af sin lille størrelse, har den det samme antal strande som Mallorca og Ibiza har tilsammen, talrige bronzealder steder og frodige vådområder, hvilket nok gør den til den mest attraktive ø i gruppen.

Øens hovedstad, Mahon ligger på østkysten, og har smuk arkitektur fra det 18. århundrede, en gotisk katedral, masser af butikker og fantastiske restauranter.

Balearerne er godt tjent af færger og Menorca har et par havne, der tilbyder servicer til Mallorca og det spanske fastland. Med havne i hovedstaden og Cituadelle De Menorca, er øen en praktisk indgang til nogle af landets bedste destinationer.

Om Mallorca:

Mallorca er den største ø i Balearerne, som ligger lige ud for Spaniens østkyst.

Mallorca tilbyder alt, der gør denne del af Europa så tiltrækkende; lækker mad, fotogene strande og et af de mest behagelige klimaer på kontinentet.

Mallorcas største tiltrækning, er dog den 550 kilometer lange kyststrækning, som leverer sjov hele året rundt for vandrere, cyklister og solbadere. Man vil også finde fantastiske restauranter rundt om hvert hjørne, og hovedstaden, Palma, ligger i bugten af samme navn på den sydvestlige kyst. Den relativt lille by er kendt for sine kunstgallerier, livlige barer og imponerende gotiske katedral.

Som en af de mest besøgte regioner i Europa, har de Baleariske Øer et stort netværk af færgeruter. Det er især nemt at nå Mallorca, med flere afgange hver dag fra både fastlandet og de omkringliggende øer.