Plymouth til Santander færge

Plymouth Santander færgeruten forbinder England med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 19 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Plymouth Santander færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Plymouth - Santander færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 1 Afgang Ugentlig 19 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Plymouth Santander Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Plymouth Santander ruten er for en bil og 2 passagerer.

Plymouth Santander færge anmeldelser

 • "Santander"

  God overfart og behagelig. En skam, at måtte stå i 90 minutter ved ankomst og vente på at komme af.

  'Stephen' rejste på Plymouth Santander ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Den roligste overfart"

  En fremragende overfart. Pont Aven er et fint skib.

  'James' rejste på Plymouth Santander ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Plymouth til Santander"

  Fantastisk service, meget imponerende. Vil bestemt bruge Brittany Ferries igen i fremtiden.

  'Colin' rejste på Plymouth Santander ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Hårde senge"

  Mens kabinen generelt var fin, var begge sengepladserne meget hårde. Maden var dog fremragende og restauranten særlig god.

  'John Inman' rejste på Plymouth Santander ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre

Plymouth Guide

Den engelske by Plymouth ligger på sydkysten af Devon, i den sydvestlige del af England, omkring 300 km nordvest af London. Byens historie er forbundet med havet og i sin tid har byen været, eller er stadig, et knudepunkt for skibsbygning. Det er også hjemstedet for den største flådebase i Vesteuropa, Her Majesty’s Naval Base Devonport.

Der er færgeforbindelser til Roscoff i Frankrig og Santander i Spanien.

Santander Guide

Den moderne spanske by Santander ligger på Biscayabugten og Det Cantabriske Hav, og er en populær turistdestination, primært på grund af sine strande. Den mest populære tid at besøge byen er de varme sommermåneder, hvor mange kommer for at nyde de mange strande. Andre måder at bruge sin tid på, inkluderer en spadseretur langs Avenida de la Reina Victoria eller langs promenaden Paseo Maritimo eller en sejltur langs kysten. Santanders travle fiskeri-distrikt, kendt som Barrio Pesquero, er nok det bedste sted at finde en god fiskerestaurant.

Der er færgeforbindelser fra Santander til Plymouth og Portsmouth i Storbritannien. Overfarten til Plymouth er omkring 20 timer og til Portsmouth omkring 24 timer.