Rosslare til Bilbao færge

Rosslare Bilbao færgeruten forbinder Irland med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 28 timer 44 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rosslare Bilbao færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rosslare - Bilbao færgeselskaber

  • Brittany Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 28 t 44 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rosslare Bilbao Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rosslare Bilbao ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rosslare Guide

Den irske landsby Rosslare, er en kystby og havn i Wexford, Irland. Wexford Harbour er adskilt fra Nordsøen af en lang sandbakke, der strækker sig nordpå fra Rosslare.

Landsbyen formodes at være den mest solrige i Irland og har været en populær turistdestination i de sidste 100 år.Byens strand er blevet tildelt et Blå Flag, og tiltrækker mange badende og familier.

Byens moderne havn har gode passagerfaciliteter, og leverer færgeservicer til Pembroke (sejltid ca. 4 timer), Fishguard (sejltid ca. 3½ timer) og Cherbourg og Roscoff i Frankrig. Passagerfaciliteter inkluderer en restaurant, en bar, legeplads og et venteområde.

Bilbao Guide

Den spanske by og havn Bilbao er hovedstaden i provinsen Bizkaia og ligger på bredden af Nervion-floden, der slutter sig til det Cantabriske Hav 11 km længere henne. Floden har været vigtig for byens udvikling, siden den blev etableret i det 14. århundrede. Sammen med de andre byer, der er beliggende langs begge sider af floden, danner Bilbao Greater Bilbao området og har en livlig kultur scene, som besøgende til byen vil nyde. Hvis scenekunst er af interesse, bør man besøge Teatro Arriaga og Euskalduna Koncertsal.

Bilbaos havn ligger på Bilbao Abra-bugten, og langs flodmundingen Bilbao, i Vizcaya (Baskerlandet). Hovedfaciliteterne er i Santurtzi og Zierbena kommuner, ca. 15 km vest af Bilbao. Brittany Ferries betjener Bilbao – Portsmouth ruten, med deres færge MV Cap Finistère.