Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santa Cruz de Tenerife - Huelva er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Santa Cruz de Tenerife til Huelva færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tenerife til Spanien side

Santa Cruz de Tenerife - Huelva færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 37 hr 45 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 37 hr
    • Get price

Santa Cruz de Tenerife til Huelva færge

Santa Cruz de Tenerife Huelva færgeruten forbinder Tenerife med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 37 timer 45 minutter mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 37 timer.

Der er 3 overfarter Uge på Santa Cruz de Tenerife Huelva ruten mellem Tenerife og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den spanske ø Tenerife, og er hovedstaden på øgruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kaldes Santa Cruz, er beliggende i den nordøstlige del af Tenerife, omkring 210 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Byens havn spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Europa, Afrika og Amerika. Der er færgeforbindelser til fastlandet Spanien, resten af De Kanariske Øer og videre.


Huelva Guide

Byen Huelva ligger i den vestlige del af Andalusien i det sydlige Spanien. Byen ligger på Costa de la Luz (kysten af lys) på bredden af Atlanterhavet og har derfor mange strande, som besøgende kan nyde sammen med en række små fiskerbyer. Kystområdet omkring byen strækker sig så langt som til nationalparken Donana, som er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Populære attraktioner i byen inkluderer katedralen i Condado delen af byen. Et populært arrangement i byen er Pilgrimage of el Rocio, som er blevet erklæret af international interesse.
Byens havn har to sektioner. Den indre havn, som ligger i byens centrum, blev bygget i 1970erne, og den ydre havn, der er, hvor de fleste skibe lægger til.