Santa Cruz de Tenerife til Huelva færge

Santa Cruz de Tenerife Huelva færgeruten forbinder Tenerife med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Fred Olsen Express sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 37 timer mens FRS VI servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 37 t.

Der er 3 overfarter Uge på Santa Cruz de Tenerife Huelva ruten mellem Tenerife og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Santa Cruz de Tenerife - Huelva færgeselskaber

  • Fred Olsen Express
    • 2 Afgange Ugentlig 37 t
    • Få pris
  • FRS VI
    • 1 Afgang Ugentlig 37 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Santa Cruz de Tenerife Huelva Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Santa Cruz de Tenerife Huelva ruten er for en bil og 1 passager.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den spanske ø Tenerife, og er hovedstaden på øgruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kaldes Santa Cruz, er beliggende i den nordøstlige del af Tenerife, omkring 210 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Byens havn spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Europa, Afrika og Amerika. Der er færgeforbindelser til fastlandet Spanien, resten af De Kanariske Øer og videre.

Huelva Guide

Byen Huelva ligger i den vestlige del af Andalusien i det sydlige Spanien. Byen ligger på Costa de la Luz (kysten af lys) på bredden af Atlanterhavet og har derfor mange strande, som besøgende kan nyde sammen med en række små fiskerbyer. Kystområdet omkring byen strækker sig så langt som til nationalparken Donana, som er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Populære attraktioner i byen inkluderer katedralen i Condado delen af byen. Et populært arrangement i byen er Pilgrimage of el Rocio, som er blevet erklæret af international interesse.
Byens havn har to sektioner. Den indre havn, som ligger i byens centrum, blev bygget i 1970erne, og den ydre havn, der er, hvor de fleste skibe lægger til.