Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Porto Torres havn

 • Med bil

  Porto Torres ligger på nordvest siden af Sardinien og er godt skiltet. Kørende fra Cagliari – Sassari skal følge SS131. Kørende fra Santa Teresa di Gallura skal følge SP90. Kørende fra Alghero skal følge SP42. Når du kommer til Porto Torres er havnen godt skiltet.

 • Med tog

  Porto Torres togstation er godt forbundet til resten af øen. For mere information, besøg Trenitalia hjemmeside.

 • Adresse

  Capitaneria di Porto, Porto Torres, 07046

 • Porto Torres overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Porto Torres før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Porto Torres overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Porto Torres færgeservicer

Porto Torres Guide

Porto Torres Guide

Porto Torres er en by som er beliggende i provinsen Sassari, på den den nordlige del af Sardinien, Italien. Porto Torres by står på kysten af Asinara Golf, omkring 20 kilometer nordvest for Sassari. Byens travle havn, næsten fuldstændig kunstig, ligger til højre for udmundingen af floden Mannu. Porto Torres blev grundlagt af en gruppe romerske borgere i det første århundrede og fik navnet ’Turris Libisonys’. Bosættelsen udviklede sig hurtigt og blev en betydningsfuld handelsby og havn, i særdeleshed for varer på vej til havnen i Ostia, og senere, under regeringstid af Flavio kejsere, blev det en romersk municipium. Byen kunne prale af bade, en akvædukt, templer, basilikaer og pragtfulde villaer, og var forbundet med andre bosættelser på Sardinien af konsulære veje.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking