COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mahon - Barcelona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mahon til Barcelona færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Menorca til Spanien side

Mahon - Barcelona færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 7 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 7 hr 45 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 7 hr
  • Get price

Mahon til Barcelona færge

Mahon Barcelona færgeruten forbinder Menorca med Spanien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 7 gange Uge, Grandi Navi Veloci 4 gange Uge & Trasmed GLE servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 17 overfarter Uge på Mahon Barcelona overfarten mellem Menorca og Spanien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Mahon Guide

Den spanske by Mahon er hovedstaden på øen Menorca, som er del af de Baleariske Øer. Byen ligger på øens østkyst, og er hjem til øens hovedhavn. Der er en dejlig blanding af gammel og ny arkitektur i byen, og besøgende tilbydes en unik blanding af en by, der er fuld af historie, særlig i sine bygninger, og museer med en blomstrende havn. Mahons center er Placa de S'Esplanada, som også er det bedste sted at sidde på en af cafeerne, og se verden gå forbi. Hvis man går fra Placa til Carrer d'Isabel II, vil man se en fantastisk udsigt over havnen.

Der er helårs færgeforbindelser fra Mahon til Barcelona og Valencia, og om sommeren er der også færgeforbindelser til Palma, Alcudia, Mallorca, Ibiza og Ciutadella.


Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellem mundene af flodene Llobretgar og Besos, og grænser vest af ved Serra Collserola bjergkæden.

Byen er hovedstaden af den autonome region Catalonien og den næststørste by i Spanien, efter Madrid. Byens oprindelse går tilbage til, da den blev grundlagt som en romersk by. I middelalderen blev den hovedstaden for Barcelona regionen. I dag er byen en meget populær turist destination og et kulturelt center, og er især kendt for de arkitektoniske værker af Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blevet erklæret verdensarv områder af Unesco.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Nationalmuseet for Cataloniens kunst, der indeholder en samling af romansk kunst, mens Barcelonas Museum for moderne kunst har en samling af catalansk og spansk kunst. I byen finder man også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tàpies, som har værker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byens havn, som ligger tæt på byen, er der færgeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tanger Med).