Puerto del Rosario til Cadiz færge

Puerto del Rosario Cadiz færgeruten forbinder Fuerteventura med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 36 timer mens Naviera Armas servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 36 t.

Der er 2 overfarter Uge på Puerto del Rosario Cadiz ruten mellem Fuerteventura og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Puerto del Rosario - Cadiz færgeselskaber

  • Trasmediterranea
    • 1 Afgang Ugentlig 36 t
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • 1 Afgang Ugentlig 36 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Puerto del Rosario Cadiz Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Puerto del Rosario Cadiz ruten er for en bil og 1 passager.

Puerto del Rosario Guide

Den spanske by Puerto del Rosario ligger på østkysten af øen Fuerteventura i Las Palmas provins på De Kanariske Øer. Byen blev engang kaldt Puerto de Cabras (Gede havn), og udviklede sig til en stor havn efter at være øens hovedstad under det 19. århundrede. Byens nuværende navn blev ændret i 1956 efter kirken, som er beliggende i byens centrum, som er dedikeret til skytshelgen Virgin del Rosario.

Byens infrakstruktur er mere rettet mod industri og handel istedet for turisme, som ikke er veletableret. Den ældste del af byen, omkring havnen, er hvor man finder smalle stræder foret med gamle kanariske huse. En attraktion, der er værd at besøge, er hjemstedet for dne tidligere landflygtige digter Miguel de Unamuno, som nu er et museum.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Morro Jable.

Cadiz Guide

Byen og havnen Cadiz ligger i regionen Andalusien i det sydlige Spanien. Byens kystlinje er del af Costa de la Luz (kysten af lys) og har mange populære sandstrande, hvoraf mange er i et bymiljø, og nogle er mere fjerntliggende og derfor uspoleret. Der afholdes tre festivaler i byen, der er populære blandt turister. Carnival of Cadiz, hestevæddeløb begivenhederne på stranden ved Sanlucar de Barrameda og Horse Fair i Jeres de la Frontera. Byen er også kendt for sin lækre mad og specielt for sin ”pescaito frito” (diverse stegte fisk) og for sin skaldyr, som er bedst ledsagt af vin fra regionen.

Byens havn by er præget af smalle gader og er et af de mest tæt befolkede områder i Europa og har en række pladser, der er populære blandt turister. Disse er Plaza de Espana, Plaza de San Juan de Dios, Plaza de Candelaria and Plaza de Mina.

Havnen i Cadiz har færgeforbindelser til Arrecife, Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife.