Motril til Melilla færge

Motril Melilla færgeruten forbinder Spanien med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, FRS. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Motril Melilla færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Motril - Melilla færgeselskaber

  • FRS
    • 6 Afgange Ugentlig 5 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Motril Melilla Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Motril Melilla ruten er for en bil og 2 passagerer.

Motril Guide

Motril ligger i den spanske provins Granada, og er den næststørste by ved Middelhavskysten. Byen ligger omkring 70 km fra byen Granada, tæt på Guadalfeo floden ved foden af Sierra Luhar bjergene, midvejs mellem Malaga og Almeria. For besøgende, der ønsker at udforske den kystnære region Andalusien, er Motril den perfekte by at bo i. De mange turister, der besøger byen nyder dens strande og solrige vejr, de lokale råvarer og kulturarven i byen og det omkringliggende område. Byen har også fremragende butikker, barer, restauranter og natklubber. Granadas kyst har et subtropisk klima, og dens varme vand i Middelhavet gør kysten til det perfekte sted for vandsport.

I den smukke marina finder du vandsportsfaciliteter og båd udflugter. Færger fra havnen afgår til Melilla, Al Hoceima og Nador.

Melilla Guide

Den spanske administreret by Melilla ligger på det nordlige Afrikas vestkyst, og deler grænse med Marokko og er adskilt fra den spanske provins Grenada og Almeria af Alboranhavet. Den marokkanske bosættelse Beni Ansar, som ligger i syd, er også tæt på byen, og den nærmeste marokkanske by er Nador. Ligesom byen Ceuta, plejede Melilla at være en firhavn før Spanien tiltrådte Den Europæiske Union og i 2011 var befolkingen på knap 80.000.

Der er daglige færgeforbindelser fra Melilla til Almeria og Malaga i Spanien.