COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Motril - Melilla er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Motril - Melilla færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 4 hr 15 min
  • Get price

Motril Melilla færge anmeldelser

 • "Bravo og tak"

  bravo ....

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Vi havde en god overfart med færgen. Alt gik efter planen og der var god plads og service om bord.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Motril til Melilla færge

Motril Melilla færgeruten forbinder Spanien med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 30 minutter mens FRS servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 15 minutter.

Der er 5 overfarter Uge på Motril Melilla ruten mellem Spanien og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Motril Guide

Motril ligger i den spanske provins Granada, og er den næststørste by ved Middelhavskysten. Byen ligger omkring 70 km fra byen Granada, tæt på Guadalfeo floden ved foden af Sierra Luhar bjergene, midvejs mellem Malaga og Almeria. For besøgende, der ønsker at udforske den kystnære region Andalusien, er Motril den perfekte by at bo i. De mange turister, der besøger byen nyder dens strande og solrige vejr, de lokale råvarer og kulturarven i byen og det omkringliggende område. Byen har også fremragende butikker, barer, restauranter og natklubber. Granadas kyst har et subtropisk klima, og dens varme vand i Middelhavet gør kysten til det perfekte sted for vandsport.

I den smukke marina finder du vandsportsfaciliteter og båd udflugter. Færger fra havnen afgår til Melilla, Al Hoceima og Nador.


Melilla Guide

Den spanske administreret by Melilla ligger på det nordlige Afrikas vestkyst, og deler grænse med Marokko og er adskilt fra den spanske provins Grenada og Almeria af Alboranhavet. Den marokkanske bosættelse Beni Ansar, som ligger i syd, er også tæt på byen, og den nærmeste marokkanske by er Nador. Ligesom byen Ceuta, plejede Melilla at være en firhavn før Spanien tiltrådte Den Europæiske Union og i 2011 var befolkingen på knap 80.000.

Der er daglige færgeforbindelser fra Melilla til Almeria og Malaga i Spanien.