Melilla til Almeria færge

Melilla Almeria færgeruten forbinder Spanien med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer mens Trasmediterranea servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 t 30 m.

Der er 9 overfarter Uge på Melilla Almeria ruten mellem Spanien og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Melilla - Almeria færgeselskaber

  • Balearia
    • 2 Afgange Ugentlig 5 t
    • Få pris
  • Trasmediterranea
    • 7 Afgange Ugentlig 5 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Melilla Almeria Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Melilla Almeria ruten er for en bil og 2 passagerer.

Melilla Guide

Den spanske administreret by Melille ligger på den nordvestlige afrikanske kyst og deler grænse med Marokko. Byen ligger på tværs af havet fra de spanske provinser Granada og Almeria, ved siden af Alboranhavet. Med et areal på omkring 12 km2, er det en af to permanent beboede spanske administrerede byer på det afrikanske kontinent, den anden er Ceuta. Den nærmeste by i Marokko til Melilla er Nador.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Maleria og Malaga på det spanske fastland.

Almeria Guide

Den spanske by Almeria ligger i den sydlige del af landet ved Middelhavskysten. Den andalusiske by er en hoveddestination langs regionens kyster, som er karakteriseret af jomfruelige strande og et semi ørken økosystem inde i landet. Byen plejede at være en af de vigtigste havne i Córdoba-kalifatet og dens smalle gader er fyldt med hvidkalkede bygninger, et citadel og katedral. Udover historie og kultur, byder byen også på strande, bjerge og kystnære naturreservater og en gastronomi, som vil gøre det til et mindeværdigt besøg.

En populær attraktion i byen er dens domkirke, som ligger i hjertet af den gamle by. Katedralen ligner mere en fæstning end et sted af tilbedelse takke være dets tårne og tykke mure.

Havnen i Almeria her en marina med bådpladser til lystbåde og har færgeforbindelser til Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marokko) og Melilla.