COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Melilla - Almeria er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Melilla - Almeria færgeselskaber

    • 8 Sailings Weekly 6 hr
    • Get price
    • 3 Sailings Weekly 6 hr 30 min
    • Get price

Melilla til Almeria færge

Melilla Almeria færgeruten forbinder Spanien med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer mens Balearia servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 timer 30 minutter.

Der er 11 overfarter Uge på Melilla Almeria ruten mellem Spanien og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Melilla Guide

Den spanske administreret by Melille ligger på den nordvestlige afrikanske kyst og deler grænse med Marokko. Byen ligger på tværs af havet fra de spanske provinser Granada og Almeria, ved siden af Alboranhavet. Med et areal på omkring 12 km2, er det en af to permanent beboede spanske administrerede byer på det afrikanske kontinent, den anden er Ceuta. Den nærmeste by i Marokko til Melilla er Nador.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Maleria og Malaga på det spanske fastland.


Almeria Guide

Den spanske by Almeria ligger i den sydlige del af landet ved Middelhavskysten. Den andalusiske by er en hoveddestination langs regionens kyster, som er karakteriseret af jomfruelige strande og et semi ørken økosystem inde i landet. Byen plejede at være en af de vigtigste havne i Córdoba-kalifatet og dens smalle gader er fyldt med hvidkalkede bygninger, et citadel og katedral. Udover historie og kultur, byder byen også på strande, bjerge og kystnære naturreservater og en gastronomi, som vil gøre det til et mindeværdigt besøg.

En populær attraktion i byen er dens domkirke, som ligger i hjertet af den gamle by. Katedralen ligner mere en fæstning end et sted af tilbedelse takke være dets tårne og tykke mure.

Havnen i Almeria her en marina med bådpladser til lystbåde og har færgeforbindelser til Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marokko) og Melilla.