Marokko

Sådan bookes færger fra Marokko til Spanien

Der er flere færgeoverfarter fra Marokko til Spanien. Færger forbinder pt. 4 havne i Marokko med 5 havne i Spanien.

Der er 61 afgange dagligt på 7 færgeruter som leveres af 8 færgeselskaber, inklusiv Balearia, Trasmediterranea, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, La Meridionale, Inter Shipping, AML & FRS. Den kortest overfart tager omkring (Tanger til Tarifa).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Marokko og Spanien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Marokko Spanien kort

Tryk her for kort

Om Marokko:

Marokko er et land i Nordafrika, syd af Spanien, som hare n kystlinje på både Nordatlanten og Middelhavet.

Dette er en af de mest forskelligartede nationer på kontinentet, og det er nemt at se, hvorfor Marokko længe har været et populært feriemål. Klitterne i Sahara-ørkenen og de høje bjerge i Nordafrika dominere suden, men en smuk kustlinje og frodige sletter ligger mod nord.

Man kan tilbringe sin eftermiddag med en spadseretur gennem Fez medina, verdens største levende middelalderlige islamiske by, eller bare med at fordybe sig i den traditionelle marokkanske kultur på en cafe med myntete.

Marokko er et godt udgangspunkt for en række internationale destinationer med færge. Der er en række havne langs kysten ved Middelhavet, som tilbyder regelmæssige afgange til populære byer i det sydlige Europa.

Om Spanien:

Spanien er et smukt og varieret land beliggende i den sydvestlige del af Europa. Spanien er et land, som er kendt for sine strande, og den geografiske og kulturelle side af landet, kommer ofte som en overraskelse for besøgende.

Dette eksotiske land har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne dale og bakker til sneklædte bjerge og næsten øde områder i syden. Det er ikke underligt, at Spanien er det tredje mest besøgte land i Europa.

Nord, øst og syd siderne af landet er ud mod havet, så det er nemt at komme til Spanien med færge. Der er regelmæssige overfarter til og fra Storbritannien, og selv om overfarterne ofte er lange, er skibene af høj kvalitet, så det er en meget behagelig rejse. Det samme gælder for færger over Middelhavet fra Italien.

Fra den nordafrikanske kyst kan man sejle fra Marokko, Melilla og Algeriet. Der er mange forbindelser til fastlandet fra Balearerne og De Kanariske Øer.