Vigo til Cies Islands færge

Vigo Cies Islands færgeruten forbinder Spanien med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Nabia sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 45 minutter mens Mar de Ons servicen sejler op til 9 gange dagligt med en sejltid fra 45 m.

Der er 14 overfarter dag på Vigo Cies Islands ruten mellem Spanien og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Vigo - Cies Islands færgeselskaber

  • Naviera Nabia
    • 5 Afgange Dagligt 45 m
    • Få pris
  • Mar de Ons
    • 9 Afgange Dagligt 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Vigo Cies Islands Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Vigo Guide

Vigo er en by i den spanske selvstyrende region Garlicien i det nordvestlige Spanien. Byen er regionens største og ligger i den sydvestlige del. Der bor 300.000 indbyggere i byen og omkring en halv million bor i de omkringliggende områder.

Selv om Vigo er kendt som et Garlicien kommercielt centrum, er det også en fantastisk by med en fantastisk kombination af gammel historie, smukke strande og et moderne kosmopolitisk livssyn. Vigos gamle bydel på skråningerne over marinaen byder på en række smukke paladser.

Den store havn anses for at være en af de bedste i regionen, og er et udgangspunkt for krydstogtskibe på Adriaterhavskysten. Havnen er også hjemsted for Europas største fiskerbåde, samt en af Spaniens mest eksklusive yatch klubber.