Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cies Islands - Vigo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Cies Islands - Vigo færgeselskaber

    • 6 Sailings Daily 45 min
    • Get price
    • 5 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Cies Islands til Vigo færge

Cies Islands Vigo færgeruten forbinder Spanien med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Nabia sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid på omkring 45 minutter mens Mar de Ons servicen sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid fra 45 minutter.

Der er 11 overfarter dag på Cies Islands Vigo ruten mellem Spanien og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Vigo Guide

Vigo er en by i den spanske selvstyrende region Garlicien i det nordvestlige Spanien. Byen er regionens største og ligger i den sydvestlige del. Der bor 300.000 indbyggere i byen og omkring en halv million bor i de omkringliggende områder.

Selv om Vigo er kendt som et Garlicien kommercielt centrum, er det også en fantastisk by med en fantastisk kombination af gammel historie, smukke strande og et moderne kosmopolitisk livssyn. Vigos gamle bydel på skråningerne over marinaen byder på en række smukke paladser.

Den store havn anses for at være en af de bedste i regionen, og er et udgangspunkt for krydstogtskibe på Adriaterhavskysten. Havnen er også hjemsted for Europas største fiskerbåde, samt en af Spaniens mest eksklusive yatch klubber.