Brittany Ferries

Brittany Ferries tilbyder et stort udvalg af færger til England og Irland fra Frankrig og Spanien.

Når du sejler med Brittany Ferries er din destination mere end blot en havn. Hver af færgeselskabets destinationer har sin egen karakter og er normalt fulde af liv med gode steder at shoppe, drikke og spise.

Brittany Ferries tilbyder en service, der er centreret på deres luksus krydstogtskibe, hvilket betyder at din ferie begynder, i det øjeblik du stiger ombord. Underholdningen er varieret og maden er fra det franske køkken, som naturligvis har et godt ry. Du kan også shoppe i de mange butikker eller slappe af i din kabine, som de har forsøgt at gøre så behagelig og luksuriøs som mulig.

På længere ture, som for eksempel mellem Spanien og England, kan kabinen du vælger gøre en stor forskel. En kabine giver dig privatliv og et sted at opbevare dine ting om dagen, og et behageligt sted at sove om natten.

Brittany Ferries leverer også en enkel service, der hedder Brittany Ferries économie, på Portsmouth Le Havre og Santander ruterne. Économie servicen er ideel, for dem der ønsker at rejse til Frankrig og Spanien til en rimelig pris, uden krydstogts oplevelsen der bliver tilbudt på de andre skibe, eller hastigheden af Normandie Express. Brittany Ferries économie bruger Etretat færgen.

Se Brittany Ferries sejlplaner, priser og book Brittany Ferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Brittany Ferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Læs mere Læs mindre

Alle Brittany Ferries ruter

Brittany Ferries kundeanmeldelser

 • "Pris"

  Vi besluttede os for at komme hjem en dag tidligere, så vi ringede til Direct Ferries, som vi havde booket med, og de sagde Ok, men til en merpris på £144, hvilket vi syntes, var alt for meget. Så vi tog selv til færgen og betalte kun £44 ekstra, så hvorfor var jeres merpris så dyr?

  'Henry' rejste med Brittany Ferries på Mont St Michel/Normandie

  Læs mere Læs mindre
 • "uorganiseret..."

  Pålæsning var et frygteligt rod, der var ingen, som virkede til at vide, hvordan man gør det.... Mange mennesker, der ankom efter mig, kom på før mig, der var ingen struktur på cykeldækket, remme var alt for stramme, ødelagt mit sæde, ingen oplysninger i kabinen overhovedet, gik rundt i evigheder for at finde ud af, hvor tingene var....Stor forsinkelse ved aflæsningen...skibet ankom for sent i Plymouth, wifi var upålidelig, virkelig en typisk fransk affære ”vi har dine penge, så er skide ligeglade nu!”

  'Richard' rejste med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Storbritannien med Brittany Ferries"

  Vi syntes, at personalet om bord var uvenlige og uhjælpsomme. På hele skibet fandt vi bare én dame, der smilede og sagde venligst og tak. Vores mening er, at hvis de ikke ønsker at arbejde på et skib, der mere eller mindre er fuld af engelske mennesker, så bør de finde et andet job, og måske Brittany Ferries skulle overveje at ansætte gladere og mere behagelige mennesker. I fremtiden vil vi overvejer den længere kørsel gennem Frankrig og den kortere overfart over kanalen.

  'Martin Wootton' rejste med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Vores tur til Le Havre"

  Bedste tur nogensinde, god og ren kabine. Bedre end LD Lines.

  'Ronald' rejste med Brittany Ferries på Etretat

  Læs mere Læs mindre