Brittany Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Brittany Ferries

Brittany Ferries tilbyder et stort udvalg af færger til England og Irland fra Frankrig og Spanien.

Når du sejler med Brittany Ferries er din destination mere end blot en havn. Hver af færgeselskabets destinationer har sin egen karakter og er normalt fulde af liv med gode steder at shoppe, drikke og spise.

Brittany Ferries tilbyder en service, der er centreret på deres luksus krydstogtskibe, hvilket betyder at din ferie begynder, i det øjeblik du stiger ombord. Underholdningen er varieret og maden er fra det franske køkken, som naturligvis har et godt ry. Du kan også shoppe i de mange butikker eller slappe af i din kabine, som de har forsøgt at gøre så behagelig og luksuriøs som mulig.

På længere ture, som for eksempel mellem Spanien og England, kan kabinen du vælger gøre en stor forskel. En kabine giver dig privatliv og et sted at opbevare dine ting om dagen, og et behageligt sted at sove om natten.

Brittany Ferries leverer også en enkel service, der hedder Brittany Ferries économie, på Portsmouth Le Havre og Santander ruterne. Économie servicen er ideel, for dem der ønsker at rejse til Frankrig og Spanien til en rimelig pris, uden krydstogts oplevelsen der bliver tilbudt på de andre skibe, eller hastigheden af Normandie Express. Brittany Ferries économie bruger Etretat færgen.

Se Brittany Ferries sejlplaner, priser og book Brittany Ferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Brittany Ferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Brittany Ferries ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Brittany Ferries kundeanmeldelser

 • "Portsmouth til Le Havre"

  Havde alt vi havde brug for, kabinen var varm og ren.

  Læs mere Læs mindre
 • "Salon"

  Der er mangel på behagelige siddeområder på skibet. Dette er IKKE en budget færge, men man er nødt til at sidde lange de åbne gange eller i række af flysæder. De eneste ok behagelige siddepladser er i baren, men ”sofaerne” er egentlig bare bænke med ender. Okay til et par timer eller tre, men ikke til 6-7 timer. Det er også forfærdelig koldt. Alle unge og gamle havde jakker på, nogle med hætterne oppe, det var meget ubehageligt. I bør lære fra den gode, gamle P&O Le Havre overfart, hvor man kunne gå ind i club salonen, som var virkelig behagelig og normalt stille. Tænkte at jeg ville gå ind i cafeen, det lød hyggeligt, men det var mere som en kantine. I har allerede én kantine, hvorfor ikke gøre cafeen mere hyggelig og attraktiv? Jeg bliver nødt til at sige NEJ, jeg ville ikke anbefale til venner. Jeg ville gøre dem opmærksomme på mine erfaringer og selv lade dem afgøre.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til + fra Angleterre"

  Rigtig god, som altid.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pris"

  Vi besluttede os for at komme hjem en dag tidligere, så vi ringede til Direct Ferries, som vi havde booket med, og de sagde Ok, men til en merpris på £144, hvilket vi syntes, var alt for meget. Så vi tog selv til færgen og betalte kun £44 ekstra, så hvorfor var jeres merpris så dyr?

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking