Tanger Med til Barcelona færge

Tanger Med Barcelona færgeruten forbinder Marokko med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 37 timer mens Grimaldi Lines servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 27 t.

Der er 3 overfarter Uge på Tanger Med Barcelona ruten mellem Marokko og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Tanger Med - Barcelona færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • 2 Afgange Ugentlig 37 t
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • 1 Afgang Ugentlig 27 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Tanger Med Barcelona Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tanger Med Barcelona ruten er for en bil og 2 passagerer.

Tanger Med Barcelona færge anmeldelser

 • "Excellent"

  Boarding og aflæsning var ikke let på grund af dårlig skiltning og forvirrende retninger fra GNV personalet. Det startede ved første kontakt med GNV personalet, da de forsøgte at konfiskere vores pas, da vi kom om bord – det vakte stor vrede hos passagerne. Skibet er ikke nyt, men stadig meget præsentabelt. De havde åbnet cafeteriet for de passagerer, der var tidligt om bord og sultne, og maden var fantastisk. Der var også en bar, der serverede rigtig gode sandwichs, dejlige kager osv og en fin restaurant. Poolen og isbutikken blev lukket, men det kan være sæsonbetonet. En stor biograf åbnede sjældent og alle film var på italienske. Jeg havde reserveret en 3 sengs kabine til min datter og jeg, og vi var tilfredse med sengene og badeværelset. Kabinen føltes rummelig og ikke klaustrofobisk, hvilket vi havde forventet. Vi tilbragte to nætter på færgen fra Tangier Med til Barcelona, og nød virkelig oplevelsen om bord.

  'Jeff' rejste på Tanger Med Barcelona ruten med Grandi Navi Veloci på Excellent

  Læs mere Læs mindre
 • "Barcelona Tanger tur"

  Vi bor i Marokko, og tager færgen med GNV 2 eller 3 gange om året. Vi har altid nydt overfarten og kabinerne, men syntes, at der ikke var så meget at lave ombord. 2 store ulemper. Førte er ombordstigning på båden. Alle skynder sig, hvilket gør det til et stressende rod. Andet er punktlighed af skibet, da det normalt er mindst 2 timer forsinket.

  'DESPRES Olivier' rejste på Tanger Med Barcelona ruten med Grandi Navi Veloci på Excellent

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse"

  En meget behagelig overfart med nogle gode musikere om bord, der fik tiden til at gå meget hurtigt. Faciliteterne om bord var generelt også gode.

  'Anonym' rejste på Tanger Med Barcelona ruten med Grimaldi Lines på Ikarus Palace

  Læs mere Læs mindre
 • "Overfart Tangier - med. Barcelona"

  Behagelig overfart, alt rent, venligt personale. God værdi for pengene. Vil vende tilbage!

  'Teambuctou' rejste på Tanger Med Barcelona ruten med Grimaldi Lines på Ikarus Palace

  Læs mere Læs mindre

Tanger Med Guide

Fragthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åbnede i 2007 og er en af de største havne i Middelhavet og i Afrika. Anden del af havnens udvikling begyndte i 2009 for at imødekomme den stigende efterspørgelse af servicerne her. Der er også passagertrafik i havnen, som håndteres i den nye passagerterminal, som nu modtager passagerfærger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Faciliteter i den nye terminal inkluderer et vekselkontor, en lille butik, en cafe og hæveautomater.

Tangers historie er blevet påvirket af de mange forskellige civilisationer og kulturer, der har regeret byen siden det 5. århundrede f.kr.

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellem mundene af flodene Llobretgar og Besos, og grænser vest af ved Serra Collserola bjergkæden.

Byen er hovedstaden af den autonome region Catalonien og den næststørste by i Spanien, efter Madrid. Byens oprindelse går tilbage til, da den blev grundlagt som en romersk by. I middelalderen blev den hovedstaden for Barcelona regionen. I dag er byen en meget populær turist destination og et kulturelt center, og er især kendt for de arkitektoniske værker af Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blevet erklæret verdensarv områder af Unesco.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Nationalmuseet for Cataloniens kunst, der indeholder en samling af romansk kunst, mens Barcelonas Museum for moderne kunst har en samling af catalansk og spansk kunst. I byen finder man også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tàpies, som har værker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byens havn, som ligger tæt på byen, er der færgeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tanger Med).