Las Palmas til Huelva færge

Las Palmas Huelva færgeruten forbinder Gran Canaria med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Fred Olsen Express sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 45 timer 30 minutter mens FRS VI servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 33 t 30 m.

Der er 2 overfarter Uge på Las Palmas Huelva ruten mellem Gran Canaria og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Las Palmas - Huelva færgeselskaber

  • Fred Olsen Express
    • 1 Afgang Ugentlig 45 t 30 m
    • Få pris
  • FRS VI
    • 1 Afgang Ugentlig 33 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Las Palmas Huelva Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Las Palmas Huelva ruten er for en bil og 1 passager.

Las Palmas Guide

Las Palmas, officielt navngivet Las Palmas de Gran Canaria, er en by og hovedstad på den spanske ø Gran Canaria på De Kanariske Øer. Byen ligger omkring 150 km fra den afrikanske kyst, i den nordøstlige del af Gran Canaria. Byens klima, varme, tørre somre og vintre, der ikke er for kolde, gør det til en populær destination for turister.

Byen blev grundlagt i 1478 af Juan Rejon og har mange ting at se og lave, inklusiv et udvalg af teater, biograf, opera, koncerter, museer og gallerier. To af de mest populære kulturelle arrangementer i byen er Canary Island Music Festival og International Film Festival. De vigtigste historiske bygninger i byen ligger i Vegueta delen af byen, hvor nogle af bygningerne har stået i 500 år. Disse inkluderer kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana, Casa Regental og Santa Ana katedralen.

Las Palmas er hovedhavnen på øen, og har færgeforbindelser til flere øer (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma og Tenerife) og det sydlige Spanien (Huelva og Cadiz).

Huelva Guide

Byen Huelva ligger i den vestlige del af Andalusien i det sydlige Spanien. Byen ligger på Costa de la Luz (kysten af lys) på bredden af Atlanterhavet og har derfor mange strande, som besøgende kan nyde sammen med en række små fiskerbyer. Kystområdet omkring byen strækker sig så langt som til nationalparken Donana, som er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Populære attraktioner i byen inkluderer katedralen i Condado delen af byen. Et populært arrangement i byen er Pilgrimage of el Rocio, som er blevet erklæret af international interesse.
Byens havn har to sektioner. Den indre havn, som ligger i byens centrum, blev bygget i 1970erne, og den ydre havn, der er, hvor de fleste skibe lægger til.