Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Genova havn

 • Med bil

  Du kan nå Genova havn nord fra via A26 og A7 motorveje, vest fra via A10 og øst fra A12. Tag afkørsel ’Genoa Ovest’ og følg derefter skiltene til ’porto’.

 • Med tog

  I Genova er der to hovedstationer – ’Genoa Brignole’ og ’Genoa Piazza Principe’.

 • Adresse

  Port of Genoa (Liguria) - Maritime Station, P.le dei Traghetti Iqbal Masih 5 - 16126 Genova

 • Genova overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Genova før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Genova overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Genova færgeservicer

Genova Guide

Genova Guide

Genova er en pulserende havneby og hovedstaden i Liguria region i Italien. Byens hovedkvarter er blevet et kulturelt center og langs havnen kan man stadig finde skumle havnegyder. Man kan nyde en aperitif under arkaderne, hvor der i Columbus tid blev solgt beskøjter og skibsolie. Et rigt borgerskab blev skabt af byens status, som en af verdens mest betydningsfulde havne. Paladserne i centeret fremstiller den rigdom som Genova var kendt for indtil industrialiseringen formindskede byens økonomiske vægt i Italien. Genoveserne er kendt for at passe på deres penge. Byen er rig på gamle og kendte banker, og det var her man i sin tid opfandte ’vekslerne’. Nogle påstår at ligurerne i det hele taget er nærrige og får bekræftet den ide ved at se på de mange huse hvor gemisser og udsmykninger er malet på – det er jo billigere end kunstfærdige og tidskrævende gips- og strukturarbejde.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking