Ibiza

Sådan bookes færger fra Ibiza til Spanien

Der er flere færgeoverfarter fra Ibiza til Spanien. Færger forbinder pt. 2 havne på Ibiza med 3 havne i Spanien.

Der er 92 afgange dagligt på 6 færgeruter som leveres af 8 færgeselskaber, inklusiv Balearia, Trasmediterranea, Grandi Navi Veloci, Trasmapi, Aquabus, Mediterranea Pitiusa, Trasmapi Car & FRS Iberia. Den kortest overfart tager omkring 25 minutter (Ibiza til Formentera).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Ibiza og Spanien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Ibiza Spanien kort

Tryk her for kort

Om Ibiza:

Ibiza er den tredje største af de Baleariske Øer i Middelhavet, circa 150 kilometer øst for Valencia, Spanien.

Der er meget mere til Ibiza end klubber, barer og strande. Denne smukke, fyr-klædte ø tilbyder noget for familier, par og dem, der blot ønsker at slappe af i en af Spaniens mest maleriske destinationer.

Øen har en 210 kilometer lang kyststrækning som er velsignet med nogle idylliske bugter, bakketop villaer og fantastiske restauranter. Vandsport er også let tilgængelig, og cykling langs strandene og kystnære stier tilbyder en mere naturskøn måde at udforske øen på.

Øens færgeterminal, som kaldes ’Estacion Maritima del Puerto’, ligger i Ibiza Town på den sydøstlige kyst. Der er daglige afgange til Mallorca og Formentera, og der er også et par daglige ruter til et par byer på det spanske fastland.

Om Spanien:

Spanien er et smukt og varieret land beliggende i den sydvestlige del af Europa. Spanien er et land, som er kendt for sine strande, og den geografiske og kulturelle side af landet, kommer ofte som en overraskelse for besøgende.

Dette eksotiske land har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne dale og bakker til sneklædte bjerge og næsten øde områder i syden. Det er ikke underligt, at Spanien er det tredje mest besøgte land i Europa.

Nord, øst og syd siderne af landet er ud mod havet, så det er nemt at komme til Spanien med færge. Der er regelmæssige overfarter til og fra Storbritannien, og selv om overfarterne ofte er lange, er skibene af høj kvalitet, så det er en meget behagelig rejse. Det samme gælder for færger over Middelhavet fra Italien.

Fra den nordafrikanske kyst kan man sejle fra Marokko, Melilla og Algeriet. Der er mange forbindelser til fastlandet fra Balearerne og De Kanariske Øer.