Mallorca

Sammenlign færger fra Mallorca til Menorca

Der er flere færgeoverfarter fra Mallorca til Menorca. Færger forbinder pt. 2 havne i Mallorca med 2 Havne i Menorca.

Der er 4 afgange dagligt på 3 ferry routes som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Corsica Ferries, Balearia, Trasmed GLE & Menorca Lines. Den kortest overfart tager omkring 1 time 0 minut (Ciutadella).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Mallorca og Menorca. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Mallorca Menorca kort

Tryk her for kort

Færger fra Mallorca til Menorca

Om Mallorca:

Mallorca er den største ø i Balearerne og ligger ud for Spaniens østkyst.

Øens hovedstad, La Palma er hjertet af øgruppen, og har en rig historie, en blomstrende mad scene og fantastisk arkitektur.

Mallorca er velsignet med fantastiske strande, der passer til alle slags besøgende, uanset om man er til vandsport eller solbadning. Det er også værd at udforske den smukke kystlinje, især på cykel, da de glatte, snoede veje tilbyder en enestående udsigt over havet.

Mallorca har to fremragende færgehavne; en i hovedstaden og en i Alcudia på den nordøstlige kyst. Med hyppige ruter til de andre Baleariske Øer og det spanske fastland, er Mallorca en god indgang til nogle af landets mest populære ferie destinationer.

Om Menorca:

Menorca er en ø i Middelhavet, øst for Mallora. Øen er den næststørste af De Baleariske Øer efter Mallorca.

Menorca er en relativt rolig ø, væk fra de pulserende natscener på nærliggende Ibiza og Mallorca, hvilket gør øen til en fantastisk destination for familier. Strandene på den smukke kystlinje er generelt ikke for overfyldte, bortset fra højsæsonen i de første par uger i august.