Formentera til Playa d'en Bossa færge

Formentera Playa d'en Bossa færgeruten forbinder Formentera med Ibiza. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Aquabus. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Formentera Playa d'en Bossa færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Formentera - Playa d'en Bossa færgeselskaber

  • Aquabus
    • 14 Afgange Ugentlig 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Formentera Playa d'en Bossa Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Formentera Guide

Formentera er den mindste ø i Pityuserne øgruppe, som omfatter Ibiza, der hører til de større Baleariske Øer i Spanien. Øen ligger omkring 6 km til den sydlige del af Ibiza i Middelhavet og er omkring 20 km lang. Øen har et fremragende ry i Europa for sine uberørte strande, og for det faktum, at nøgen solbadning er tilladt på de fleste strande.

Selv om øen oprindeligt kun kunne nås med færge fra Ibiza, er turismen steget i de senere år på grund af færger, der nu sejler til øen fra det spanske fastland. Rejsetiden fra Ibiza til Formentera er omkring 30 minutter.