COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Formentera - Playa d'en Bossa er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Formentera til Ibiza side

Formentera - Playa d'en Bossa færgeselskaber

    • 6 Sailings Weekly 55 min
    • Get price

Formentera til Playa d'en Bossa færge

Formentera Playa d'en Bossa færgeruten forbinder Formentera med Ibiza. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Aquabus. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Formentera Playa d'en Bossa færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Formentera Guide

Formentera er den mindste ø i Pityuserne øgruppe, som omfatter Ibiza, der hører til de større Baleariske Øer i Spanien. Øen ligger omkring 6 km til den sydlige del af Ibiza i Middelhavet og er omkring 20 km lang. Øen har et fremragende ry i Europa for sine uberørte strande, og for det faktum, at nøgen solbadning er tilladt på de fleste strande.

Selv om øen oprindeligt kun kunne nås med færge fra Ibiza, er turismen steget i de senere år på grund af færger, der nu sejler til øen fra det spanske fastland. Rejsetiden fra Ibiza til Formentera er omkring 30 minutter.