Book en Vigo færge

Vigo færgehavn i Spanien forbinder dig med Cies Islands i Spanien med et valg af op til 2 afgange ugentligt. Sejltiden for Vigo til Cies Islands overfarten er fra 45 minutter, og med Mar de Ons.

Vigo havnekort

Tryk her for kort

Vigo færgeservicer

 • Mar de Ons
  • 2 Afgange Ugentlig 45 m
  • Få pris

Vigo Guide

Vigo er en by i den spanske selvstyrende region Garlicien i det nordvestlige Spanien. Byen er regionens største og ligger i den sydvestlige del. Der bor 300.000 indbyggere i byen og omkring en halv million bor i de omkringliggende områder.

Selv om Vigo er kendt som et Garlicien kommercielt centrum, er det også en fantastisk by med en fantastisk kombination af gammel historie, smukke strande og et moderne kosmopolitisk livssyn. Vigos gamle bydel på skråningerne over marinaen byder på en række smukke paladser.

Den store havn anses for at være en af de bedste i regionen, og er et udgangspunkt for krydstogtskibe på Adriaterhavskysten. Havnen er også hjemsted for Europas største fiskerbåde, samt en af Spaniens mest eksklusive yatch klubber.

Sådan kommer du til Vigo havn

 • Vigo Havn Adresse

  Estación Marítima de Vigo 36201 Vigo

 • Vigo overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Vigo før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Vigo overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.