AML
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

AML

Africa Morocco Line, eller AML, tilbyder regelmæssige færgeoverfarter hver dag mellem havnen i Tanger Med på den nordlige spids af Marokko og byen Algeciras i det sydlige Spanien.

AML, som sejlede sin første overfart i juni 2016, stræber efter at levere en billig og pålidelig færgeforbindelse for både passagerer og køretøjer, med op til 8 afgange om dagen.

Færgeselskabet blev dannet efter at banken BMCE og den græske skibsfartsgruppe Attika sluttede sig sammen. Skibet Diagoras kan bære næsten 1500 passagerer, 400 biler og leverer en hurtig og behagelig rejse over Gibraltarstrædet.

Diagoras har også et moderne interiør med 131 luksuriøse kabiner at vælge imellem, og for underholdning kan man nyde et stort udvalg af butikker, der tilbyder alt fra parfume til nødvendige rejseartikler. Når man er sulten, kan man besøge restauranten eller en af de mange barer, der serverer et udvalg af varme og kolde forfriskninger.

Med directferries.dk kan du finde AML sejlplaner, billetpriser og booke AML færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne AML med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

AML kundeanmeldelser

  • "Thanks all thanks"

    I want to thank you for your interest in your customers and the ease of dealing with you

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking