Civitavecchia til Barcelona færge

Civitavecchia Barcelona færgeruten forbinder Rom med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Civitavecchia Barcelona færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Civitavecchia - Barcelona færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • 6 Afgange Ugentlig 20 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Civitavecchia Barcelona Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Civitavecchia Barcelona ruten er for en bil og 2 passagerer.

Civitavecchia Barcelona færge anmeldelser

 • "En tur for langt...."

  Færgen ser godt ud udvendigt.... desværre har det temmeligt spartansk indvendigt. Kabinen vi havde var beskidt med mug omkring kanterne af vasken i badeværelset, bruseren var i stykker, hanen var løst og helt ærligt, der stank! Der er kun bestemte steder, hvor man kan sidde ned (salon, spise områder, barer)... det gleste af gangene havde ingen siddepladser, så det var ingen mulighed for at læse stille og roligt væk fra folkemængderne. Jeg syntes også at halvdelen af salonen var overtaget af folk der sov..... de fleste af sofaerne blev brugt af folk, der tilsyneladende ikke havde en kabine. Pålæsningen tog evigheder på grund af antallet af lastvogne, og da vi var i en campingvogn, var vi presset ind i et fjernt hjørne. Efter at have kravlet ud af campingvognen, var der ingen skilte, der tydeligt viste hvor vi skulle gå hen og der vi blev råbt af for at gå på vogndækket, mens vi ledte, men der var ingen hjælp at hente. Denne holdning bør også være en advarelse..... der var ingen sikkerhedsmeddelser, da vi afgik og da vi bad om en plan over skibet i receptionen, kunne de ikke snakke engelsk. Til sidst fandt vi ud af, at der ikke var nogen plan, de kunne give os, og vi fik fortalt, at vi måtte kigge på planerne på væggene, som ikke altid var, hvor man ville forvente at finde dem og forvirrende – det var et meget stort skib. For en 20 timers tur var det ikke et godt skib at være på, og vores indtryk var, at det ikke var et gald skib heller, der var ikke ret mange smil. Jeg følte, at vi var vrede og personalet var også vrede! Jeg vil ikke sejle med Grimaldi igen.

  'Davina Hennessey' rejste på Civitavecchia Barcelona ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre
 • "Et af livets bedste øjeblikke...."

  Systemet, dekorationen, servicen, alt var fremragende.... havde masser af sjov og venter på en anden tur snart.

  'Kazi' rejste på Civitavecchia Barcelona ruten med Grimaldi Lines på Cruise Barcelona

  Læs mere Læs mindre
 • "Jeg ville bruge denne færge igen"

  Turen var dyrere, end vi havde forventet. Maden om bord var acceptabel. Øl var dyrt. Værelse og badeværelse var rene og tilstrækkeligt. Støj er ikke et problem. Sørg for at medbringe gode bøger eller spil.

  'Stephen' rejste på Civitavecchia Barcelona ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre
 • ""

  'Richard' rejste på Civitavecchia Barcelona ruten med Grimaldi Lines på Cruise Barcelona

  Læs mere Læs mindre

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellem mundene af flodene Llobretgar og Besos, og grænser vest af ved Serra Collserola bjergkæden.

Byen er hovedstaden af den autonome region Catalonien og den næststørste by i Spanien, efter Madrid. Byens oprindelse går tilbage til, da den blev grundlagt som en romersk by. I middelalderen blev den hovedstaden for Barcelona regionen. I dag er byen en meget populær turist destination og et kulturelt center, og er især kendt for de arkitektoniske værker af Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blevet erklæret verdensarv områder af Unesco.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Nationalmuseet for Cataloniens kunst, der indeholder en samling af romansk kunst, mens Barcelonas Museum for moderne kunst har en samling af catalansk og spansk kunst. I byen finder man også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tàpies, som har værker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byens havn, som ligger tæt på byen, er der færgeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tanger Med).